ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Παναγιωτόπουλος: «Τα... χρειάστηκα» με τον κορονοϊό!

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της πλ. Γεωργίου, ο γνωστός γιατρός Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στο βήμα του ομιλητή.  Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις 21-6-2019.

Ο γνωστός και αξιαγάπητος καρδιολόγος συνιστά: «Να αφήσουν τις βλακείες όσοι παίρνουν αψήφιστα τον κίνδυνο»


«Όλοι οι υγειονομικοί υπάλληλοι του ΕΣΥ, ανεξαρτήτως πόστου ή ειδικότητας, εδώ και μήνες ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τον κορωνοϊό. Είναι λογικό να είμαστε οι πρώτοι που θα νοσήσουμε.
 
Παρόλα αυτά εμείς αναλαμβάνουμε το ρίσκο του λειτουργήματος μας πιστοί στο όρκο του Ιπποκράτη. Έχουμε την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου, χρειαζόμαστε όμως και την έμπρακτη βοήθεια του κράτους!» αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο fb ο αγαπητός καρδιολόγος, πρώην δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, που πέρασε από τα... καυδιανά δίκρανα του κορονοϊού και όπως ανέφερε σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα ''Πελοπόννησος'' της Πάτρας, «ευτυχώς ήταν αλερετούρ το δικό μου εισιτήριο για τον άλλο κόσμο. Πήγα και ήρθα». Και δεν έκρυψε ο γιατρός πως τα... χρειάστηκε! Και συνιστά: «Να αφήσουν τις βλακείες όσοι παίρνουν αψήφιστα τον κίνδυνο».

Παράλληλα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει με τα παρακάτω λόγια:
 
«Ευχαριστώ την
Peloponnisos Newspaper - Εφημερίδα Πελοπόννησος
για την επικοινωνία τους μαζί μου και το ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας μου».
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: