ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Απλήρωτες 60 χιλ. συντάξεις τους τελευταίους δύο μήνες

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Κλάους Ρέγκλινγκ είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση της ΝΔ για τις 300.000 εκκρεμείς συντάξεις, επιβεβαιώνοντας την κριτική μας για τον τριπλασιασμό τους μετά τις εκλογές του 2019. Στους δύο μήνες που μεσολάβησαν, όχι μόνο δεν υπήρξε μείωση, αλλά οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν στις 360.000, αναφέρουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που υπενθύμιζαν την πρόταση της ΝΔ για απονομή συντάξεως με την ηλικία των    72 ετών.

Και τονίζουν:

Ο Υπουργός Εργασίας, αντί να πανηγυρίζει για το Π/Σ ΑΤΛΑΣ, θα έπρεπε να κάνει την αυτοκριτική του και να εξηγήσει πως ξέφυγε ο αριθμός των εκκρεμών συντάξεων ακόμη και από τις χειρότερες προβλέψεις. 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Κλάους Ρέγκλινγκ είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση της ΝΔ για τις 300.000 εκκρεμείς συντάξεις, επιβεβαιώνοντας την κριτική μας για τον τριπλασιασμό τους μετά τις εκλογές του 2019. 

Στους δύο μήνες που μεσολάβησαν, όχι μόνο δεν υπήρξε μείωση, αλλά οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν στις 360.000. 

Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη απέναντι στους χιλιάδες συνταξιούχους που ζουν στην ανέχεια και στην ανασφάλεια σε μια περίοδο που βαθαίνει η οικονομική και κοινωνική κρίση. 

Ο Υπουργός Εργασίας οφείλει άμεσα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και επιτέλους να καταθέσει, όπως οφείλει, τα επίσημα στοιχεία στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: