ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Έσβησε στον αξονικό ανήμερα της γιορτής της η Κατερίνα Παγουλάτου!


Η Κατερίνα Παγουλάτου, υπέφερε εδώ και ένα χρόνο από λέμφωμα, στο μεσοθωράκιο, εξαιτίας του οποίου και υπέκυψε

 Έσβησε στον θάλαμο του αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας η Κατερίνα Παγουλάτου, 45 χρόνων, χθες ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Η Κατερίνα πήγε στο νοσοκομείο με τον πατέρα της για τακτικές εξετάσεις. Μπήκε στον θάλαμο και αφού της παρασχέθηκε το σχετικό σκιαγραφικό φάρμακο  κι ενώ η διαδικασία προχωρούσε κανονικά και βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο, όπως είπε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου  σε τηλεφωνική επικοινωνία με το  Istologio,  ''αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και τάση προς εμετό''. Εξέμεσε κομμάτια αίμα από αιμοφόρα αγγεία που έσπασαν και εξέπνευσε.

Η Κατερίνα Παγουλάτου, υπέφερε εδώ και ένα χρόνο από λέμφωμα, στο μεσοθωράκιο, εξαιτίας του οποίου και υπέκυψε. Την παρακολουθούσε ο γιατρός κ. Ζήκος, ο οποίος μάλιστα, όπως λένε  πληροφορίες,  προγραμμάτιζε να την  βοηθήσει με  την μέθοδο των βλαστοκυτάρων, που εφαρμόζεται στην Αθήνα.                                   

Ήταν κόρη του Παύλου Παγουλάτου, ιδιοκτήτη πρατηρίων υγρών καυσίμων, και στενή συνεργάτιδα στις εκλογές του 2015, του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου.

Η κηδεία της σορού της θα τελεστή μεθαύριο Σάββατο  28 Νοεμβρίου 2020, ώρα 3.30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας. 

Η Κατερίνα Παγουλάτου είχε ασχοληθεί με την δημοσιογραφία, μέσα από τις στήλες της τοπικής εφημερίδας της Πάτρας ''Αλλαγή'', ενώ συνεργαζόταν με περιοδικό γερμανικής αεροπορικής εταιρείας, καθώς είχε σπουδάσει γερμανική φιλολογία. 

 

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την απώλεια της Κατερίνας Παγουλάτου

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα για την πρόωρη απώλεια της Κατερίνας Παγουλάτου.

Η Κατερίνα Παγουλάτου ήταν μια συνεπής και ανιδιοτελής αγωνίστρια που από νεαρή ηλικία συντάχθηκε στις γραμμές της Αριστεράς και συμμετείχε στους κοινωνικούς αγώνες. Για αρκετά χρόνια συμπορευτήκαμε μαζί στους αγώνες για την Αριστερά μέσα από τις γραμμές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όπου διακρίθηκε για την συνέπεια της, την αγωνιστικότητα της και την επιμονή της να εργάζεται για το κοινό σκοπό χωρίς να υπολογίζει προσωπικό κόστος.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

 

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου για την στενή συνεργάτισσά του

«Έδινε μάχη εδώ και ένα χρόνο και αυτή η εξέλιξη, ο θάνατος της, ήταν κάτι εντελώς αναπάντεχο» ανέφερε στο thebest.gr ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Δ.Ε.  «Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας», ο οποίος γνώριζε πολλά χρόνια την Κατερίνα καθώς υπήρξε συνεργάτης του.

«Ήταν ένας νέος, δραστήριος, υπεύθυνος αλλά και αισιόδοξος άνθρωπος, μία πραγματική φίλη. Την γνώριζα από τα μαθητικά της χρόνια» είπε. 


Συλλυπητήριο μήνυμα από την Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας

«Έφυγε από κοντά μας απροσδόκητα η Κατερίνα Παγουλάτου. Η Κατερίνα 45 χρόνων, πτυχιούχος της γερμανικής φιλολογίας εργάσθηκε ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά. 
 
Η Κατερίνα υπήρξε ψυχή της προσπάθειας μας. Αρωγός με ιδέες και σκέψεις αλλά και αυστηρός κριτής. 
 
Συνέβαλε αποφασίστηκα στον χαρακτήρα, το ύφος, το μέτρο αλλά και την ουσία της παρουσίας μας. Ενεργητικός άνθρωπος με άποψη σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και τις συλλογικές προσπάθειες υπέρβασης των δυσκολιών. 
 
Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάστηκε πρόβλημα υγείας ,το πάλευε με αισιοδοξία κι ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα ήταν σε καλή κατάσταση. Υπήρξε μια αναπάντεχη επιπλοκή κι έφυγε από κοντά μας ξαφνικά. 
 
Άνθρωπος υπεύθυνος, ευαίσθητος, απαιτητικός. Θα μας λείψεις Κατερίνα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου τον Παύλο και την Γιώτα, την Αναστασία και την Παυλίνα.
 
Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 28/11/2020 και ώρα 15:30 στον κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας».
 

 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: