ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με διαφ(θ)ορά!

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ για να δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την Νέα Δημοκρατία που είναι  πρώτη στη... διαφορά με την απελθούσα κυβέρνηση Τσίπρα.

Την κυβέρνηση που έδωσε μία σειρά από εξυπηρετήσεις στον απλό λαό, που καθιέρωσε το κοινωνικό μέρισμα για τους αδύνατους οικονομικά, (το οποίο έκοψε ο Μητσοτάκης), που άρχισε την καταβολή της 13ης σύνταξης την οποία ο Μητσοτάκης υποβίβαζε ως... ψίχουλα κ.ά. Κυρίως όμως έβαλε στην κοινωνική ασφάλιση δυόμισι εκατομμύρια ανασφάλιστους και που έπεσε από τα μεγάλα ψέματα του Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος αποδείχθηκε υποχείριο του μεγάλου κεφαλαίου και των μιντιαρχών  που τον υποστηρίζουν έναντι αμοιβής από την λίστα Πέτσα. Το σύγχρονο κράτος που υπόσχονταν προεκλογικά έγινε η εξυπηρέτηση των  κομματικών προσκείμενων και των αρπαχτικών του κρατικού κουμπαρά. Ψέματα που είπε και λέει ακόμη, σε επίπεδο κοινωνίας, οικονομίας, εξωτερικής πολιτικής, συμμαχιών της χώρας κ.α.                                                                   

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/546670232608162

Δεν υπάρχουν σχόλια: