ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Η δημοσιογράφος Έλλενα Ακρίτα σχολιάζει την κόρη Θεοδωράκη


«Δύσκολα, πολύ δύσκολα κρατιέμαι να μην σχολιάσω την στάση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: μια στάση που ο ίδιος ο πατέρας της χαρακτήρισε ως ''ζητιανιά''. Θα αρκεστώ μόνον να πω πως ψεύδεται όταν λέει πως αυτή πληρώνει την περίθαλψη του Μίκη.

Ο Θεοδωράκης και το ταλέντο του πλήρωνε πάντα για όλους και για όλα. Από τα χρήματα που κέρδισε θα μπορούσαν να ζήσουν γενιές μετά από αυτόν. Αν αυτό δεν συμβαίνει πια, ας αναρωτηθούμε το γιατί».

Τα παραπάνω σχολιάζει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μετά την χθεσινή ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, στην οποία ανάρτηση ανέγραφε ότι θα αυτοκτονήσω γιατί το Υπουργείο Πολιτισμού δεν μας συνέδραμε οικονομικά, παρόλο που στηρίξαμε την ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη προσωπικά, ο πατέρας μου κι εγώ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη: «Δεν έχω να φάω. Θα αυτοκτονήσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: