ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ο βουλευτής της ΝΔ κολλητός του Κούλη που ''έκαψε'' τον Γεραπετρίτη


Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Οι ΜΕΘ είναι ένα σκαλί πριν το έρεβος». «Δεν είναι όμως η λύση, είναι η τελευταία άμυνα, που για κάποιους, δυστυχώς πολλούς, γίνεται γραμμή Μαζινό»!


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου παραδέχθηκε σήμερα ότι τις ΜΕΘ «μακάρι να τις είχαμε τόσες κι άλλες τόσες», προσπαθώντας να διορθώσει τις μακάβριες αναφορές του κολλητού συμβούλου του Κούλη, υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη που έκανε χθες Τρίτη, ότι εάν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς, αλλά και την επίθεση που έκανε κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προσπαθώντας να καλύψει την... πατάτα παραγωγής Γεραπετρίτη.

Αλλά τελικά δεν ξέφυγε από την μακάβρια δήλωση Γεραπετρίτη χαρακτηρίζοντας τις ΜΕΘ «ένα τελευταίο σκαλί πριν το έρεβος» και κώφευσε στην ερώτηση δημοσιογράφου για το πόσοι πολίτες θα είχαν πεθάνει αν δεν υπήρχαν οι ΜΕΘ. 

Αντίθετα, πρότεινε πολιτικοί, δημοσιογράφοι και κοινή γνώμη να παρακολουθούν «το πρώτο νούμερο που πρέπει να μας κάνει χαρούμενους, "πόσοι συνάνθρωποί μας πάνε στο νοσοκομείο και βγαίνουν ζωντανοί"».

Και μη ξεφεύγοντας από την κυβερνητική γραμμή είπε πως «είναι πολιτική πίεση το "η λύση στον κορονοϊό είναι να έχεις ΜΕΘ"» και μάλιστα επέμεινε, υποστηρίζοντας πως «οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, είναι η τελευταία άμυνα, που για κάποιους, δυστυχώς πολλούς, γίνεται γραμμή Μαζινό».

Ο παραλληλισμός με την γραμμή Μαζινό τρομερά απαισιόδοξος μπορεί να θεωρηθεί για την υγειονομική διαχείριση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, 

Να υπενθυμίσουμε  πως η «γραμμή Μαζινό» της Γαλλίας που ήταν το αντίστοιχο φρούριο Ρούπελ της Ελλάδας, σαρώθηκε κατά την επίθεση από τους Ναζί στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι οποίοι εντός 7 ωρών μπήκαν στο Παρίσι.

Προσπάθησε επίσης να καλύψει και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδ. Γεωργιάδη που μία ημέρα νωρίτερα απερίφραστα πανηγύριζε για τις επιδόσεις της Ελλάδας ότι έχει λιγότερου νεκρούς από το Βέλγο, σχολιάζοντας ότι ο Γεωργιάδης το έκανε συγκρίνοντας την κατάσταση με άλλες χώρες. «Με αυτή την έννοια, καλώς ο Άδωνις λέει "βλέπω πώς πάνε οι άλλοι και λέω, εμείς, πάλι καλά"» είπε ο Μπ. Παπαδημητρίου, κρίνοντας τους αριθμούς και ξεχνώντας ότι πίσω από αυτούς βρίσκονται τραγικοί συγγενείς των νεκρών, που βιώνουν τις απώλειες.Των ανθρώπων τους και όχι των αριθμών!

Και χθες πάλι είχαμε 101 νεκρούς, που σήμαιναν τίποτε! Ναι τίποτε για τους... στατιστικολόγους νεοφιλελεύθερους τεχνοκράτες της ΝΔ!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: