ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Η κα Κεραμέως σφυρίζει αδιάφορα για το χάλι της τηλεκπαίδευσης

Ο μικρός Βασίλης κάνει τηλεμάθημα στο κρεοπωλείο της   γιαγιάς του!

Το υπουργείο Παιδείας και η κα Κεραμέως κάνουν λόγο για «ψηφιακό άλμα», αρνούμενοι να δουν τη σκληρή πραγματικότητα, καθώς χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα για να μετάσχουν σε τηλεκπαίδευση των παιδιών τους.

Τα περιστατικά διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Από την Πάτρα και τον Πύργο, στα Άνω Λιόσια, δεκάδες μαθητές κάνουν τηλε-μαθήματα υπό άθλιες συνθήκες.

Την Τετάρτη δημοσιεύτηκε από το MEGA η ιστορία του εννιάχρονου Βασίλη  από την Πάτρα, ο οποίος καθώς δεν έχει λάπτοπ και σύνδεση στο ίντερνετ, αναγκάζεται και πηγαίνει στο κρεοπωλείο της γιαγιάς και του παππού του προκειμένου να συμμετάσχει στην τηλεκπαίδευση.

Στην κοινότητα τηςΠεύκης Ηλείας πέντε μαθητές του Δημοτικού κάνουν τηλεκπαίδευση με ένα τηλέφωνο μες στο κρύο στο καφενείο του χωριού! Η κα Κεραμέως σφυρίζει αδιάφορα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: