ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Στο ''σφυρί'' βγαίνει το ιστορικό ξενοδοχείο Alexander Beach


Κι όμως ο Υπ. Οικονομικών, μόλις πριν λίγες ημέρες, διαβεβαίωνε πως θα προστατευθούν οι χρεωμένες επιχειρήσεις, για να διαφυλαχθούν οι θέσεις εργαζομένων σε αυτές!


Άρχισαν τα... όργανα. Ανεξέλεγκτες οι τράπεζες οργανώνουν τα... οικονομικά τους, χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν τους την επικρατούσα οικονομική κρίση και τις συνθήκες ανεργίας  που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Κι όμως ο Υπ. Οικονομικών μόλις πριν λίγες ημέρες διαβεβαίωνε πως θα προστατευθούν οι χρεωμένες επιχειρήσεις για να διαφυλαχθούν οι θέσεις εργαζομένων σε αυτές. Με τον τουρισμό να βρίσκεται στο κατώτερο σημείο του και τις συναφείς επιχειρήσεις να υφίστανται τις επιπτώσεις, η τράπεζα  Alpha Bank διά της CEPAL Hellas που λειτουργεί για λογαριασμό ξένου φαντ οδηγεί στο ''σφυρί'' ξενοδοχειακή επιχείρηση με παρουσία στον Αχαϊκό χώρο μισού αιώνα!

Πρόκειται  για το ιστορικό ξενοδοχείο Alexander Beach που βρίσκεται στα Αραχωβίτικα και λόγω χρεών της πατραϊκών συμφερόντων εταιρείας στην οποία ανήκει οδηγείται σε πλειστηριασμό στις 10 Μαρτίου του 2021 με αρχική τιμή τα 2.039.000 ευρώ. 

Επισπεύδουσα, όπως προαναφέρθηκε , είναι η εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων CEPAL Hellas για λογαριασμό ενός ξένου φαντ που έχει ως έδρα του το Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω ακίνητο έχει υποθήκες ύψους 3εκ. ευρώ από  δάνεια προς την Alpha Bank και κατασχέσεις για οφειλές προς τον ΕΦΚΑ ύψους περίπου 80.000 ευρώ.

Το ξενοδοχείο είχε χτιστεί και λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του ΄70.

Δεν υπάρχουν σχόλια: