ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Άρχισε μεταφορά ασθενών με covid-19 από την Δράμα

Διοικήτρια: Δεν υπάρχουν προβλήματα στην κλινική Covid 19!

Σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό στο νοσοκομείο Δράμας καταγγέλλουν οι γιατροί - Καταγγελίες ότι «ξέμεινε» από οξυγόνο το νοσοκομείο Δράμας, ενώ η διοικήτρια του νοσοκομείου λέει πως δεν υπάρχουν προβλήματα στην κλινική Covid19!

Όπως ανέφερε το πρωί η κρατική τηλεόραση, πρόκειται για τρεις ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο της Δράμας.

Το νοσοκομείο αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και η αδυναμία νοσηλείας τους στα νοσοκομεία της γειτονικής Θεσσαλονίκης κατέστησε αναγκαίο να μεταφερθούν στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Παρθένα Κιόρτεβε περιέγραψε μία συνολικά τραγική κατάσταση μιλώντας στο ΣΚΑΪ, με γεμάτες τις κλίνες ΜΕΘ, ασθενείς να διασωληνώνονται σε χειρουργεία και όσους είναι εφικτό να διακομίζονται σε Σέρρες, Αλεξανδρούπολη και Καβάλα. Ταυτόχρονα, δεν επαρκεί και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, όπως ανέφερε. Μάλιστα, προέβλεψε ότι θα χρειαστεί να γίνει αεροδιακομιδή και άλλων ασθενών.

Για τους τρεις πρώτους, αυτό έγινε μέσα σε ειδικές κάψουλες που τποθετήθηκαν σε μεταγωγικό C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το αεροσκάφος παρέλαβε τους ασθενείς από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καβάλας και ακολούθησε η μετάβαση στην Αττική και σε νοσοκομεία της Αθήνας.

«Ξέμεινε» από οξυγόνο το νοσοκομείο Δράμας

Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, «το Νοσοκομείο Δράμας, που έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες νοσηλείας περιστατικών Covid, “ξέμεινε" από οξυγόνο.

Όχι δεν είναι κάποιου είδους μακάβριο fakenews, αλλά επικίνδυνη πραγματικότητα. Αντιμετωπίζοντας μία πανδημία που βασική ανάγκη των νοσηλευόμενων είναι η χορήγηση οξυγόνου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι κατάφεραν - γιατί περί κατορθώματος πρόκειται - να αφήσουν το Νοσοκομείο χωρίς οξυγόνο. Κάλυψαν τις ανάγκες με φιάλες που συγκεντρώθηκαν εκ των ενόντων ενώ η ιταλική Εταιρεία, που ανέλαβε το έργο της αναβάθμισης του συστήματος παροχής οξυγόνου, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα» τονίζει ο Θ. Ξανθόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος

Το θέμα σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με την παρακάτω ανάρτησή του στο fb:


Η διοίκηση του νοσοκομείου Δράμας

Από την πλευρά της η διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας Θεσσαλονικιά Β. Καρατζόγλου αναφέρει ότι αναμένεται αύξηση παροχής οξυγόνου και σημειώνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα σε κλινική Covid19.

Δεν υπάρχουν σχόλια: