ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΝΔ: Ευθύνονται οι γονείς των παιδιών για το μάθημα στο καφενείο!


Οι αστείες δικαιολογίες της ΝΔ μετά τις εικόνες ντροπής με τους μαθητές που κάνουν μάθημα στην αυλή του καφενείου στην Πεύκη Ηλείας περνάνε σε ανώτερο επίπεδο ευρισκόμενη σε πανικό μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού που αποκάλυψε την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα της τηλεκπαίδευσης.

Έτσι η ΝΔ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στον κοινοτάρχη της Πεύκης, βάζει τώρα στο στόχαστρό της τους γονείς των παιδιών.

Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα υπό τον μανδύα του «Παρατηρητηρίου Fake News» ισχυρίζεται ότι «οι γονείς αρνήθηκαν να παραλάβουν τεχνολογικό εξοπλισμό (τάμπλετ) που είχε στη διάθεσή του το σχολείο, παρά τις επίμονες προσπάθειες της προϊσταμένης της σχολικής μονάδας».

Ο πανικός της ΝΔ δικαιολογείται όχι μόνο από την απάντηση του κοινοτάρχη  που αποκάλυψε ότι ανήκει στη ΝΔ, καταρρίπτοντας τη λάσπη της Πειραιώς, αλλά και από την ανακοίνωση του δημάρχου Πύργου, κ. Αντωνακόπουλου,ο οποίος διαψεύδοντας την κυβέρνηση, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος έδωσε λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε η πολιτική της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δήμο Πύργου, ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής την τοπική κοινότητα Πεύκης, «δίνοντας ουσιαστική λύση στο σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε με την τηλεκπαίδευση των παιδιών. Ο κ. Αντωνακόπουλος μοίρασε τα πρώτα 11 τάμπλετ στα παιδιά».

«Πρέπει το υπουργείο άμεσα να χρηματοδοτήσει την αγορά τάμπλετ και να τα δώσει στα παιδιά με τα κριτήρια που ήδη οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν. Εμείς, επικοινωνήσαμε με τα υπουργεία αμέσως. Η δαπάνη σήμερα για τα τάμπλετ που δώσαμε και για αυτά που έπονται επιβαρύνει το δήμο» σημείωσε ο δήμαρχος.

Με πληροφορίες και από το avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: