ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ο Χρυσοχοΐδης κάλυψε το όργιο καταστολής στην Αθήνα - Θεσ/νίκη

αστυνομία Πανεπιστημίου

Πογκρόμ που θύμισε την επίθεση στην οικογένεια Ινδαρέ εκτυλίχθηκε το απόγευμα στα Σεπόλια, με την αστυνομία να ξυλοκοπά διαδηλωτή και την οικογένειά του. Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» φρουρούμενος ο πατέρας ο οποίος έπαθε έμφραγμα.

Ο γιος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, στο ΑΤ Κυψέλης έχουν προσαχθεί η μητέρα, ένας φίλος του πατέρα ο οποίος προσπάθησε να τον βοηθήσει, ένας φίλος του γιου και η 20χρονη κόρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές που νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στον σταθμό Λαρίσης με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, φεύγοντας συντεταγμένα, και μη έχοντας άλλο τρόπο -καθώς ήταν κλειστός ο σταθμός- πραγματοποίησαν συμβολική ειρηνική πορεία στα Σεπόλια.

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα της μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας», ως εκεί, όλα καλά με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε σχέση με το σημερινό όργιο καταστολής στην Αθήνα. Κατά τα άλλα η επίσημη ανακοίνωση περιγράφει έναν παράλληλο κόσμο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σήμερα χρησιμοποιήθηκαν «παραπλανητικά sms», εντοπίστηκαν «κατά τους ελέγχους κράνη, κοντάρια, μάσκες», ωστόσο το καλύτερο είναι η αναφορά ότι κατά τη συγκέντρωση με στόχο την πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, του ΚΚΕ με 200 άτομα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξαντλήθηκε «κάθε όριο ανοχής» και ζητήθηκε από την αστυνομία να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Κατά τα άλλα η επίθεση των ΜΑΤ με ξύλο, χημικά, αύρες κατά των ειρηνικών διαδηλωτών και οι δεκάδες προσαγωγές παρουσιάζονται ως η τελευταία επιλογή της αστυνομίας η οποία σχεδόν αναγκάστηκε από τους ανθρώπους οι οποίοι τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Πολυτεχνείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Σήμερα αποδείχθηκε ότι μπορεί να υπάρχει απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας και ταυτόχρονα απόδοση τιμής στο δημοκρατικό αγώνα της νεολαίας και του λαού.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού έχει χάσει κάθε έλεγχο μπροστά στην πανδημία και την οικονομική κατάρρευση πόνταρε ότι του έχει απομείνει στην ψευδαίσθηση ελέγχου μέσα από την καταστολή και τις προβοκάτσιες» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο αυταρχισμός που ζήσαμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και απομόνωσης της κυβέρνησης. Απομόνωση πρώτα από όλα μέσα στην κοινωνία που κατανοεί πια ότι η κυβέρνηση δεν νοιάζεται ούτε για τη δημόσια υγεία ούτε για την οικονομική στήριξη που οι καιροί απαιτούν.

Αν και η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο, ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει  ότι ξέρει να υπερασπίζεται και το κράτους δικαίου και, στο βαθμό που του αναλογεί, τη δημόσια υγεία» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: