ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Οταν ο Γιάννης Λοβέρδος είπε κάτι και δεν ήταν fake news

Ο Κούλης από την Πάτρα δήλωσε αντίθετος στην παραπληροφόρηση, αλλά ευχαρίστησε τον πρωταγωνιστή της, που θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ!


“Η αληθινή δημοσιογραφία καλείται σήμερα, φίλες και φίλοι, να επιτελέσει έναν σημαντικό ρόλο: να αποκαθιστά την αλήθεια και να φωτίζει το ψέμα απ’ όπου κι αν αυτό προέρχεται. Ιδίως όταν το Διαδίκτυο λειτουργεί ως ένα αντηχείο της ανώνυμης προπαγάνδας σκοτεινών πολιτικών δυνάμεων”.
Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με τη φράση αυτή ο αρχηγός της Ν.Δ. είχε προ ολίγων ημερών από το βήμα κομματικής εκδήλωσης στην Πάτρα αποκηρύξει με τον πιο εμφατικό τρόπο τα fake news και τους επαγγελματίες διακινητές ψευδών ειδήσεων στο Διαδίκτυο.

Όλα αυτά στις αρχές του μήνα, γιατί χθες εμφανίστηκε στα social media εις εκ των πρωταθλητών της ιντερνετικής παραπληροφόρησης να ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα της Αθήνας με τη Ν.Δ. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιάννη Λοβέρδο, που τα τελευταία χρόνια έχει χαρίσει στο κοινό του αξέχαστα fake news.

«Για πέστε μου ειλικρινά, βρε σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ, πόσο επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι αυτός ο παππούς που κρατάει μια ελληνική σημαία, για να τον κυνηγούν τρεις κρανιοφόροι, πάνοπλοι, εξαγριωμένοι ΜΑΤατζήδες;» έγραφε ο Γιάννης Λοβέρδος, δημοσιεύοντας στο Facebook μια φωτογραφία με άνδρες τον ΜΑΤ να κυνηγούν έναν ηλικιωμένο. Ωστόσο, με μια πρόχειρη έρευνα στο Διαδίκτυο μπορούσε εύκολα να παρατηρήσει κανείς ότι η φωτογραφία-ντοκουμέντο ήταν παρμένη από τις μεγάλες διαδηλώσεις της 28ης και 29ης Ιουνίου του 2011, ημέρες κατά τις οποίες η Βουλή ενέκρινε το μεσοπρόθεσμο της κυβέρνησης Παπανδρέου και στην πλατεία Συντάγματος βρισκόταν το κίνημα των Αγανακτισμένων.

Αξέχαστη επίσης και η “πατάτα” με την παραίτηση Τσίπρα, όταν ο Γιάννης Λοβάρδος πιάστηκε από ένα λάθος του ΣΚΑΪ που στο “σούπερ” κάτω από τις δηλώσεις Τσίπρα αντί να γράψει “παραίτηση Κοτζιά”, έγραψε “παραίτηση Τσίπρα” και ο εκλεκτός της Ν.Δ. ξεσπάθωσε στο Twitter αποδίδοντας την γκάφα “στο μπάχαλο της συριζοΕΡΤ”.



Είναι ο δημοσιογράφος που αναδημοσίευσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι μία γυναίκα πέθανε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για το "Μακεδονικό" στο Πισοδέρι “από την επίθεση των αριστεροφασιστών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ”.

Είναι ο δημοσιογράφος που διαθέτει μια ντουζίνα διαφορετικούς λογαριασμούς σε Facebook και Twitter για να πολλαπλασιάζει σε καθημερινή βάση τη χολή και τις εμμονές του με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όλοι θυμόμαστε πως παλιότερα έχει κάνει δηλώσεις συμπάθειας προς τον αρχηγό της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο!

Είναι ο δημοσιογράφος που όταν ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Facebook πως θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία όλοι πιστέψαμε πως πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση fake news. Μόνο που αυτή τη φορά, όλως παραδόξως, ο Γιάννης Λοβέρδος είχε μεταδώσει μια αληθή και πραγματική είδηση, σε αντίθεση με το ιστορικό παρελθόν από το οποίο αντλήσαμε τα παρακάτω “μαργαριτάρια”:

* "Είναι άραγε αλήθεια; Είχε όντως πάει μυστικά ο Τσίπρας με γιοτ διακοπές στις Μαλδίβες; Είναι αλήθεια ότι κατέλυσε στο πιο πανάκριβο και πολυτελές resort εκεί; Είναι αλήθεια ότι ο Καμμένος κινητοποίησε πολεμικά πλοία και τις ΟΥΚ για να τον συνοδέψουν;".
* "Είναι αλήθεια ότι η Ηριάννα είναι Βασιλειάδη; Είναι αλήθεια οτι είναι συγγενής τ υφυπουργού Αθλητισμού;".
* "Η κομπίνα με τη σκηνοθετημένη αποχώρηση του Καμμένου από την κυβέρνηση έγινε την ώρα που το πιο αντιπολιτευτικό ενημερωτικό κανάλι, ο ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε απεργία. Τυχαίο;".
* "Η Ελλάδα είναι η τελευταία αριστερή χώρα στην Ευρώπη όπου γίνονται ήρωες ο Γρηγορόπουλος και ο Φύσσας".
* "Εσείς οι Εδεσσαίοι θα δεχτείτε να ανταλλάξετε τη Μακεδονία με μεγαλύτερες επιδοτήσεις στα πορτοκάλια;".
* "Κάποιοι ανόητοι που δεν γνωρίζουν τη σκληρή πραγματικότητα π βιώνουν οι Βορειοηπειρώτες στην Αλβανία, ισχυρίζονται ότι ο Κατσίφας δεν έπρεπε να έχει καλάσνικοφ".
* "Είναι άραγε τυχαίο ότι ο Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα ήταν από τις ελάχιστες τηλεοπτικές εκπομπές που εξευτέλιζαν την ανεκδιήγητη κυβέρνηση των τσιπροκαμμένων και είχε μπει στο στόχαστρο του κομισάριου προπαγάνδας Ν. Παππά;".
* "Συνεχείς διαψεύσεις από παντού του κρατικού ΑΠΕ για τα fake news του περί δήθεν συμφωνίας με τους δανειστές για μη μείωση των συντάξεων. Δεν ντρέπεστε λίγο με την αθέμιτη και αντιδεοντολογική κυβερνητική προπαγάνδα. Έχετε μετατρέψει το ΑΠΕ σε Πράβντα".
* "Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα ούτε και θα είμαι υποψήφιος με κανένα κόμμα".

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: