ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ρ. Δούρου: Η ΝΔ ήθελε την ποινική μου δίωξη



«Το πόρισμα των τριών πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ το ζήτησε η ίδια εισαγγελέας, δεν υπάρχει κανένας δάχτυλος πίσω από τίποτα» σημείωσε η Ρ. Δούρου μιλώντας στην ΕΡΤ και υπογράμμισε ότι διαψεύστηκαν όσοι έλεγαν ότι κρατούσε κρυμμένη στο συρτάρι της κάποια μελέτη.

Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμα του ΤΕΕ διαπιστώνεται πλήρης απραξία, μπαζωμένο το ρέμα της Αγ. Αικατερίνης που απείχε 300 μ. από τα σπίτια και καταπατημένο με κτίσματα κ.λπ. το ρέμα Σούρες. Μόλις το 2010 ξεκινάει η διαδικασία ανάθεσης μελέτης από το αρμόδιο υπουργείο, ενώ ύστερα από 19 μήνες υπογράφεται η σύμβαση με τον μελετητή, όμως χορηγείται παράταση, δεδομένου ότι δεν είχε κατατεθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που παραδόθηκε μόλις τον Ιούλιο του 2014.

Η ΜΠΕ εγκρίθηκε (επί Ρένας Δούρου) με την υπ’ αριθμ. 2133/22.10.2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής. Ωστόσο, από τότε και μέχρι το 2016 δεν μπορούσε να γίνει παραλαβή/αποδοχή της τελικής μελέτης, δεδομένου ότι δεν είχαν καθοριστεί οι οριογραμμές του ρέματος από την αποκεντρωμένη διοίκηση. Η αποκεντρωμένη διοίκηση, τον Ιανουάριο του 2016, επικύρωσε τελικά τις οριογραμμές κι έτσι, τον Φεβρουάριο, παρελήφθη τυπικά και ουσιαστικά η μελέτη για να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: