ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Βέρτιγκο ο Άδ. Γεωργιάδης: Νέες απειλές κατά πάντων



Ο κ. Γεωργιάδης αμφισβήτησε την Τράπεζα της Ελλάδος και την Attica Bank που μετά τον έλεγχο που έκαναν στο δάνειο είπαν ότι όλα έγιναν νομότυπα αναφορικά με το δάνειο του κ. Πολάκη. 

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. καθώς και ο κ. Βορίδης μιλούσαν για "κακούργημα" αναφερόμενοι στη δημοσιοποίηση συνομιλίας του κ. Πολάκη με τον Γ. Στουρνάρα. Δημοσιοποίηση την οποία ο κ. Πολάκης από την πλευρά του διαψεύδει.

Από το στόχαστρο του κ. Γεωργιάδη δεν ξέφυγαν ωστόσο ούτε ο μηχανικός, ούτε οι Τράπεζες που έκριναν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το δάνειο του αν. υπουργού Υγείας.

«Αν η αποτίμηση είναι μούφα έχει κάνει κακούργημα ο μηχανικός και πάει φυλακή και όσοι έχουν υπογράψει από πάνω» είπε ο κ. Γεωργιάδης βγάζοντας ετυμηγορία και εκτοξεύοντας νέες απειλές «θα ελεγχθεί όταν έρθει η ώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: