ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Π. Πολάκης: Εχει εξαπολυθεί επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα



«Δεν ηχογραφώ κανένα παιδιά. Ό,τι έχω να πω το λέω καθαρά ξάστερα και μπροστά. Να μην τροφοδοτεί ο Στουρνάρας τις γελοιότητες για κακούργημα», υπογράμμισε


Την εις βάρος του επιχείρηση σπίλωσης από τον Γιάννη Στουρνάρα κατήγγειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Θέλουν να κρύψουν τις αποκαλύψεις Τσουκάτου για το ΠΑΣΟΚ και για τον χρηματοδότη της Μαρέβας Μητσοτάκη τόνισε ο Π. Πολάκης χαρακτηρίζοντας ως «γελοιότητες» τα περί κακουργηματικών πράξεων και περί ηχογραφήσεων. 

Στο μεταξύ την διενέργεια προκαταρκτικής, αυτοπρόσωπης, έρευνας παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνα, Ευάγγελος Ιωαννίδης για φερόμενη καταγραφή της συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα

Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Ιωαννίδη θα διενεργηθεί εισαγγελική έρευνα για το ζήτημα προκειμένου να διερευνηθεί καταρχάς αν καταγράφηκε η συνομιλία χωρίς συναίνεση κι εφόσον διαπιστωθεί κάτι τέτοιο να εξεταστεί στη συνέχεια το πώς έγινε η διαρροή αυτής σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν ηχογραφώ κανένα παιδιά. Ό,τι έχω να πω το λέω καθαρά ξάστερα και μπροστά. Να μην τροφοδοτεί ο Στουρνάρας τις γελοιότητες για κακούργημα», υπογράμμισε.

«Σαχλαμάρα» τον αποκάλεσε ο Αδ. Γεωργιάδης. «Κουνήθηκε το Playmobile» απάντησε ο Π. Πολάκης.

Ο Π. Πολάκης επεσήμανε ότι «εδώ και  3-4 μέρες έχει εξαπολυθεί για άλλη μια φορά επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα μου» και αναρωτήθηκε: «πού είναι τώρα οι υπερασπιστές των προσωπικών δικαιωμάτων; Πού είναι αυτοί που ριγεί το φρύδι και το δέρμα τους όταν αποκαλύπτονται προσωπικά στοιχεία τώρα που αποκαλύπτονται στοιχεία όχι δικά μου – εγώ είμαι μπροστά έτσι κι αλλιώς - αλλά της οικογένειάς μου;».

Η απάντηση του υπουργού στους επικριτές του είναι πολιτική. Εστίασε στην «μεγάλη εικόνα» που είναι:

- η καταγγελία Τσουκάτου ότι εταιρείες έδωσαν 16 δις δρχ. στο ΠΑΣΟΚ και ότι το ίδιο κάνουν και σήμερα

- η αποκάλυψη ότι ο ίδιος εφοπλιστής που έχει χρηματοδοτήσει την εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη με 800.000 ευρώ έχει χρηματοδοτήσει και το Πρώτο Θέμα με 1,8 εκατ. ευρώ.

Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη για το δάνειο των 100.000 ευρώ

Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη για το δάνειο των 100.000 ευρώ από την Attica Bank , το οποίο διερευνήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδας και βρέθηκε σύμφωνο με τους τραπεζικούς κανόνες πρόσφερε ο βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στον Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6.
«Να συμφωνήσουμε ότι δεν είναι ο κ. Πολάκης ο μόνος που έχει πάρει δάνειο, είδα στελέχη ΝΔ-ΚΙΝΑΛ να έχουν πάρει πολλαπλάσια δάνεια. Είναι ηθικό; Ποια ανηθικότητα διέπραξε; Το πήρε με πλάτες ότι είναι υπουργός; Δεν έδωσε εγγυήσεις; Δεν πρέπει να πάρει δάνειο κάποιος που έχει εγγυήσεις αποπληρωμής; Θα αρχίσουμε να ενοχοποιούμε ανθρώπους που παίρνουν δάνειο;» είπε ο κ. Φίλης.

«Ένα πολλάκις αμαρτωλό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το σύννομο δάνειο του Πολάκη».

Ερωτώμενος σχετικά με την ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον κ. Στουρνάρα που φέρεται να έκανε ο κ. Πολάκης, ο κ. Φίλης απάντησε: «Δεν ξέρω πώς έγινε, να ερευνηθεί. Δεν είναι στο δικό μου χαρακτήρα να ηχογραφώ κανέναν. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Δεν καλύπτω κανέναν, θα ερευνηθεί» είπε ο κ. Φίλης και σημείωσε ότι «δεν δείχνει να υπάρχει κάτι το μεμπτό από το διάλογο που διάβασα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: