ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Επί ΣΥΡΙΖΑ συλλαμβάνονται μπαταχτσήδες εφοπλιστές !



Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτό που ποτέ δεν διανοήθηκε Έλληνας ότι μπορεί να συμβεί. Επί ΣΥΡΙΖΑ συλλαμβάνονται και μπαταχτσήδες εφοπλιστές, που κυκλοφορούν επί δημοσίας οδού! 


Για χρέη προς το δημόσιο συνελήφθη ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος, όταν κατά την διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκαν ότι εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Α. Αγούδημος υπεβλήθη σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ακτή Πειραιώς, το μεσημέρι της Πέμπτης (14.02.2019), ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μάρκας Lada.

'Ετσι από σήμερα η ευγενής τάξη των εφοπλιστών έχει να καταγράφει στο ιστορικό της  την σύλληψη ενός περηφανούς μέλους της, που ακόμη εν εικοστό πρώτο αιώνα, είναι κάτοχος σαπιοκάραβων για σκυλοπνίχτρες και μπήχτης του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: