ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Διατηρούμε ισχυρό το δημόσιο σύστημα ασφάλισης

«Διατηρούμε ισχυρό και ισχυροποιούμε ακόμη περισσότερο το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης, ως τμήμα της οικονομίας, μόνο συμπληρωματικά μπορούν να εξυπηρετούν ανάγκες, υποβοηθώντας το σύστημα της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης». Αυτό υπογράμμισε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, μιλώντας σήμερα σε ημερίδα της Prudential Actuarial Solutions και της Swiss Re με θέμα τη «θωράκιση των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης».


Ο Υφυπουργός επισήμανε, τέλος, τη συνταγματική υποχρέωση που έχει αναλάβει  το κράτος για την εγγύηση των παροχών της κοινωνικής ασφάλισης, τονίζοντας ότι «η αποχώρηση που προαναγγέλλει η ΝΔ, μέσω του σχεδίου της για το Ασφαλιστικό, είναι πολιτική και συνταγματική παραίτηση από την δημόσια ευθύνη για την κάλυψη της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης. Η ΝΔ προαναγγέλλει την πλήρη αποδόμηση του συστήματος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης. Οι μειώσεις των εισφορών που έχει προαναγγείλει, από το 20% στο 15%, είναι βέβαιο ότι θα φέρουν ένα έλλειμμα το οποίο δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά μόνο με περικοπές συντάξεων», κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: