ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ταλαιπωρία, κοροϊδία, με γιατρούς και ανασφάλιστους

Φωτογραφία αρχείου.

 

Σήμερα  στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα δεν έγιναν συνταγογραφήσεις φαρμάκων;

Μεγάλη ταλαιπωρία δέχθηκαν σήμερα δεκάδες ανασφάλιστοι που είχαν κλείσει ραντεβού εδώ και ένα μήνα  με τους αντίστοιχους γιατρούς,  προκείμενου να συνταγογραφήσουν τα φάρμακά τους. Ώρες ολόκληρες περίμεναν την σειρά τους η οποία δεν ήρθε ποτέ.
Πολλοί ήταν εκείνοι που ενώ περίμεναν από τις πρώτες πρωινές ώρες,  αποχώρησαν αγανακτισμένοι και άπραγοι.

Οι ίδιοι οι ανασφάλιστοι μίλησαν στο patratora.gr  λέγοντας ότι πολλοί γιατροί, με τον καφέ και την τυρόπιτα στο χέρι, αδιαφορούσαν για το τι συμβαίνει.

Χαρακτηριστική ήταν και η στιχομυθία ανασφάλιστης με γιατρό, που ενώ την κάλεσε μέσα να της γράψει τα φάρμακα την διέκοψε λέγοντας ότι: «συγνώμη πρέπει να φύγω για τα επείγοντα, με χρειάζονται πρέπει να περιμένετε εδώ»…η κυριά αγανακτισμένη απάντησε… «μα περιμένω τόσες ώρες».. και ο γιατρός αδιάφορος.. «δεν μπορώ να σας κάνω τίποτα»..

** Οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας με τον καινούριο νόμο μπορούν πλέον να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους δωρεάν, μόνο σε κρατικά νοσοκομεία και στα κατά τόπους κέντρα του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: