ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζονται τα έντονα φαινόμενα σε Δυτ. Ελλάδα - Ιόνιο



Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο Ιόνιο με την Κέρκυρα να πλήττεται από δυνατούς ανέμους και ισχυρή βροχόπτωση, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους στο νησί της Ιθάκης.


Ο άνεμος στην Κέρκυρα, ξερίζωσε δέντρα, ενώ από την πτώση των δέντρων προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένο ΙΧ στη Γαρίτσα.

Όπως δήλωσε ο διοικητής της πυροσβεστικής Ιονίων Νήσων, Ευθύμης Γεωργακόπουλος, μέχρι αυτή την ώρα η πυροσβεστική επενέβη από το πρωί σε τέσσερα περιστατικά απομάκρυνσης σπασμένων δέντρων.

Η Ιθάκη βρίσκεται από το πρωί στο έλεος ισχυρής νεροποντής. Πολλά προβλήματα σημειώθηκαν στους περιφερειακούς δρόμους του Σταυρού, Φρικών και Πλατρειθίας που παρέμειναν κλειστοί για αρκετή ώρα.

«Προσπαθούμε συνεχώς να κρατήσουμε ανοικτούς τους δρόμους και να μην αποκλειστεί καμία κοινότητα», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής προστασίας Αιτωλοακαρνανίας, Ιωάννης Τέγας, με αφορμή τις χιονοπτώσεις που σημειώνονται στο νομό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η χιονόπτωση συνεχίζεται σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 600 μ και για αυτό «όλος ο μηχανισμός είναι ετοιμότητα και επιχειρεί συνεχώς».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην ορεινή Ναυπακτία, όπου οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό από Πλάτανο προς Άγιο Δημήτριο, Αράχοβα και Ψηλό Σταυρό, καθώς και στην επαρχιακή οδό από Λιμνίστα προς Ελατού, Άνω Χώρα, Αμπελακιώτισσα, Κάτω Χώρα και Κρυονέρια.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσα αυτοκίνητα κινούνται στην επαρχιακή οδό από Καλλιθέα προς Προυσσό και συγκεκριμένα από την τοπική κοινότητα Λαμπιρίου, έως την θέση «Αραποκέφαλα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: