ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Στη Βουλή μεταφέρθηκε ο ρατσισμός της ΧΑ στο Πέραμα

Ένταση στη Βουλή - Η Σία Αναγνωστοπούλου ζήτησε να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή - Πως αντέδρασε ο Μιχαλολιάκος  Όταν το λόγο πήρε ο γ.γ. της Χ.Α. η Σία Αναγνωστοπούλου αποχώρησε
Στη Βουλή μεταφέρθηκε από την Σία Αναγνωστοπούλου ο ρατσισμός της ΧΑ, που ξέσπασε σε προσφυγόπουλα χθες στο Ικόνιο Περάματος και προκάλεσε την επέμβαση του Εισαγγελέα. Λίγο πριν πάρει το λόγο ο αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος,  η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, απευθυνόμενη προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ζήτησε να καταδικαστεί η Χ. Αυγή.

Όπως είπε, αφορμή ήταν οι χθεσινοί προπηλακισμοί γονέων και δασκάλων και τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε σχολείο της περιοχής του Περάματος στην Αθήνα από μέλη της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στα οποία ήταν και ο υπόδικος βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός.

Οι αντιδράσεις από την πλευρά των βουλευτών Χρυσής Αυγής που ήσαν όλοι παρόντες στα έδρανα ήσαν έντονες ενώ ο κ. Βούτσης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ωστόσο η κ. Αναγνωστοπούλου επέμεινε ζητώντας την καταδίκη της Χρυσής Αυγής για την πρόκληση των χθεσινών ανήκουστων και σοβαρών περιστατικών σε χώρο μάλιστα σχολείου.

Όταν το λόγο πήρε τελικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου αποχώρησε από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, συνοδευόμενη από το αναπληρωτή Υπουργό εξωτερικών Νικόλαο Ξυδάκη, ο οποίος οργισμένος αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή λέγοντας τα εξής: «Στα σχολεία θρασύδειλοι, στα παιδάκια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Αναγνωστοπούλου μετά το περιστατικό στο σχολείο στο Πέραμα καταδίκασε την στάση της Χ. Αυγής, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

«Οι Χρυσαυγίτες "μπουκάρουν" απ' έξω στα σχολεία για να περισώσουν το καθαρό αίμα του έθνους. Οι γονείς "προστατεύουν" από μέσα από τα σχολεία την "υγεία" του έθνους.

Ας το πάρουν απόφαση και οι απ' έξω και οι από μέσα: τα δημόσια σχολεία είναι για τα παιδιά, ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας, χρώματος και ... υγείας, και την απόφαση αυτή την παίρνει η Πολιτεία, δηλαδή το υπουργείο Παιδείας. Τα υπόλοιπα όλα είναι εθνικισμός, ρατσισμός και ο ναζισμός του χρυσαυγίτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μια ακόμα έκφραση του αποκρουστικού προσώπου του

Δεν υπάρχουν σχόλια: