ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Αύριο Πέμπτη στην Κάτω Αχαγιά για το Αγροτικό ζήτημα

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Αχαΐας σας προσκαλεί στην συζήτηση – ενημέρωση για τα τρέχοντα και τα πάγια προβλήματα του αγροτικού τομέα που θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Αχαΐα, αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο δημαρχείο και ώρα 19:00.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου.

Στο μεταξύ σε αγωνιστική ετοιμότητα για την κλιμάκωση, με Πανελλαδικό συντονισμό των αγροτικών μπλόκων ενόψει τις 23ης Ιανουαρίου καλεί, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου, τους παραγωγούς και κτηνοτρόφους της Αιγιάλειας.

Σε μακροσκελή ανακοίνωση του, αφού αναλύει λεπτομερώς τα προβλήματα που αγροτικού κόσμου, εξαιτίας της Κυβερνητικής πολιτικής, ενημερώνει πως στις 10 το πρωί της προσεχούς Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα γραφεία της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών Α.Ε και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, όπου θα στήσουν το αγροτικό μπλόκο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στην ανακοίνωση δεν καθίσταται σαφές, εάν ο αποκλεισμός της Ε.Ο Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, θα είναι συγκεκριμένης διάρκειας ή ολικός για όσες ημέρες διαρκέσουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: