ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Στον Εισαγγελέα η εισβολή χρυσαβγιτών στο σχολείο



Λεπτομέρεια από το χθεσινό βίντεο, κατά την εισβολή στο δημ. σχολείο. Διακρίνεται ο βουλευτής Λαγός της ΧΑ.


 
Αμοντάριστα πλάνα που εικονίζεται η βία από την εισβολή στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ικονίου Περάματος, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας


Στην Εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να αποσταλεί, για αξιολόγηση, ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, σχετικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν από ομάδα μελών της ΧΑ χθες στο Α΄ δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν εκεί 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό.

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά αναμένεται να λάβει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες ύστερα από τις καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, την ώρα μάλιστα που μέσα στο σχολείο βρίσκονταν μικροί μαθητές.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, το θέμα της φοίτησης προσφυγόπουλων από το Σχιστό στο δημοτικό σχολείο Περάματος - που έχουν ήδη λάβει εθελοντική διδασκαλία στον καταυλισμό προσφύγων ενώ πρόκειται και να εμβολιαστούν - αναμένεται να εξεταστεί σήμερα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Περάματος.





Τα αμοντάριστα πλάνα που εικονίζεται η βία από την εισβολή χρυσαυγιτών στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ικονίου Περάματος, τα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση της Εισαγγελίας. Στο βίντεο φαίνονται οι τραμπουκισμοί των υπόδικων χρυσαυγιτών σε βάρος δασκάλων, μπροστά μάλιστα στα μάτια παιδιών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: