ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μακρονήσι σκέτο! Αλικαρνασσός, Παρθένι, ο Κυριάκος


Μόλις που διακρίνεται ο Κούλης στην προκυμαία κρατούμενος από την αστυνομία για να μεταφερθεί στη φυλακή της Γιούρας, φαίνεται στο επάνω μέρος της φωτογραφίας! Αμέεε... Τι νομίζετε δεν θα έκανε εξορία ο... Κυριακούλης μας; Τι; Δεν τον βλέπετε; Να πάτε στον οφθαλμίατρο!


Η πρωτοβουλία του Κυρ. Μητσοτάκη χθες να αναπαραγάγει τη σπέκουλα διάφορων ΜΜΕ κατά του προέδρου της Βουλής αναφορικά με την ψήφο της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την έκρηξη του Ν. Βούτση και ανέδειξε τις αντιφάσεις του προέδρου της Ν.Δ., αφού ο τελευταίος εγκαλούσε την κυβέρνηση επειδή “υπολόγιζε” στις 200 ψήφους τους νεοναζί, την ώρα που ο ίδιος... άθροιζε την άρνηση παροχής ψήφου των χρυσαυγιτών για να αποδείξει ότι η κυβέρνηση “υπέστη δεινή πολιτική ήττα”! Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βουλής προκάλεσε τον Κυρ. Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του.

Η σύγκρουση συνεχίστηκε και μεταξύ Αλ. Τσίπρα και Κυρ. Μητσοτάκη, καθώς ο πρωθυπουργός υπενθύμισε στον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι δύο διαγραφέντες νεοναζί βουλευτές είχαν συνυπολογιστεί στην “προεδρική πλειοψηφία” για την απόπειρα εκλογής του Στ. Δήμα και διερωτήθηκε, αφ' ης στιγμής το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι δεν θα “ξε-ψηφίσει” την απλή αναλογική, πώς ακριβώς θα βρει τους 200 ο Κυρ. Μητσοτάκης. “Μήπως θα υπολογίσετε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;” διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Πάντως, θυμηδία στην αίθουσα της Ολομέλειας προκάλεσε μια αποστροφή του λόγου του Κυρ. Μητσοτάκη, όταν, αμετανόητος, απάντησε στον Ν. Βούτση. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε ότι... δεν δέχεται “μαθήματα Δημοκρατίας”, δηλώνοντας... “πολιτικός κρατούμενος (σ.σ.: σε ηλικία) 6 μηνών” και τονίζοντας ότι “πέρασε τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής του στην εξορία”, αναφερόμενος στη διαμονή της οικογένειας Μητσοτάκη στο Παρίσι...

Μακρονήσι σκέτο! Αλικαρνασσός, Παρθένι, Ωρωπός, Κορυδαλλός δηλαδή! Γιούρα σίγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: