ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Έκκληση για βοήθεια απο το «Φωτεινό Αστέρι»




Έκκληση για βοήθεια απευθύνει μέσω ανακοίνωσης του το Φωτεινό Αστέρι καθώς οι ανάγκες που έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι συμπολίτες μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση :


Είναι οι στιγμές που νιώθουμε ότι η βοήθεια στον συνάνθρωπό μας δεν είναι μόνο μία καλή πράξη, αλλά επιβάλλεται η δραστηριοποίηση κάθε προσπάθειας, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας, που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο επώδυνο και ατελές λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης. Πολλές οικογένειες στερούνται τα βασικά της διατροφής τους.


Το φωτεινό αστέρι εξυπηρετεί 30 διαφορετικές οικογένειες την εβδομάδα και κάθε μήνα έξτρα 40 οικογένειες με παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας όπως:
παιδιά με καρκίνο
παιδιά με αυτισμό
παιδιά με πρόβλημα αιματολογικό
παιδιά που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και σίτιση με γονείς που το ανώτερο εισόδημα τους είναι 350 ευρώ το μήνα


Στόχος μας για κάθε παιδικό χεράκι που απλώνεται ζητώντας από κάπου να πιαστεί για βοήθεια να υπάρχει ένα χέρι ενηλίκου που μπορεί να προσφέρει το δικό του. Αυτός ο ενήλικας δεν είναι άλλος από έμενα και εσένα, αυτό το χέρι δεν είναι άλλο από το δικό σου και το δικό μου.


Μαζί θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό το παιδί ,για όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται. Και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ξεκινώντας από κάτι απλό . επικοινώνησε μαζί μας για να προσφέρεις κάτι από τα παρακάτω: 



ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ , ΠΑΝΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ
Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ


ΤΗΛ 6981044800-2611122497
EMAIL. tofoteinoasteri@gmail.com
www.Tofoteinoasteri.org 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: