ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο Κώστας Σπαρτινός για το θαλάσσιο μέτωπο

 

Κώστας Σπαρτινός: Όλοι είμαστε αισιόδοξοι, απ’ τη στιγμή που δεν έχει αντίρρηση ο δήμαρχος. Αυτό που είχαμε εκτιμήσει και μετά την ανακοίνωση του Αλέκου Φλαμπουράρη ότι είμαστε στην τελική φάση, επιβεβαιώνεται. Πολύ σύντομα, η Πάτρα και οι Πατρινοί θα δουν ένα όνειρο δεκαετιών να γίνεται πραγματικότητα.
Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός μίλησε και στον Max Fm και τον Κων/νο Φλαμή στις 29.07.2016, σχετικά με τις εξελίξεις στο Θαλάσσιο Μέτωπο της Πάτρας. Κάνετε ΚΛΙΚ στον παρακάτω σύνδεσμο για ΔΕΙΤΕ το βίντεο.



«Είναι ώρα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί»

Ο Βουλευτής Κ. Σπαρτινός μιλά στο Κόκκινο 107,7 Πάτρας.


Η παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο δήμο Πατρέων, θεωρείται πλέον σίγουρη, έπειτα από τις δηλώσεις του υπουργού ναυτιλίας κ. Δρίτσα, αλλά και του δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη.

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως το σχέδιο αυτό, βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση και είναι αποτέλεσμα της διεκδίκησης του πατραϊκού λαού, καθώς και της συνεπούς και ανυποχώρητης στάσης και απόφασής της, για ντε φάκτο παρεμβάσεις και εργασίες στην παραλιακή ζώνη.
Όπως εξήγησε, στόχος της δημοτικής Αρχής, είναι να απελευθερωθεί πλήρως η παραλιακή ζώνη για να προχωρήσει στην ανάπλασή της, γι’ αυτό είναι ανοιχτή η διεκδίκηση για χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για τα αναγκαία έργα. Παράλληλα υποστήριξε ότι η Δημοτική Αρχή εξέφρασε τη διαφωνία της σε ορισμένα από τα προτεινόμενα και ζήτησε πλήρη αποσαφήνιση αυτών, ενώ ζήτησε, επίσης, το εμπορικό λιμάνι να μεταφερθεί στην 5η νηοδόχο του νέου λιμανιού, η κατασκευή της οποίας ολοκληρώνεται. Ακόμα, ο Δήμαρχος τόνισε πως από πλευράς Δήμου θα αξιοποιηθεί η πρόταση – δέσμευση της κυβέρνησης ώστε να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ τα έργα ανάπλασης. Ζήτησε τέλος να σταλούν στο Δήμο τα επίσημα έγγραφα με την αποτύπωση αυτού του σχεδίου, ώστε να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα των προβλεπόμενων διαδικασιών και να επισπευσθούν χρονικά.

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» για το θέμα αυτό, δηλώνοντας, «Όλοι είμαστε αισιόδοξοι, απ’ τη στιγμή που δεν έχει αντίρρηση ο δήμαρχος. Αυτό που είχαμε εκτιμήσει και μετά την ανακοίνωση του Αλέκου Φλαμπουράρη ότι είμαστε στην τελική φάση, επιβεβαιώνεται. Πολύ σύντομα, η Πάτρα και οι Πατρινοί θα δουν ένα όνειρο δεκαετιών να γίνεται πραγματικότητα. Μετά είναι θέμα του δήμου και όλων των πολιτών, να σχεδιάσουν σε μια συζήτηση δημιουργική τον καλύτερο τρόπο που θα πρέπει να αναπλαστεί αυτό το κομμάτι, να χρησιμοποιηθεί με μία λογική και αναπτυξιακή και που θα βάζει την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων.

Όλοι θα πιέσουμε να συντομευθεί ο χρόνος των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Θέλω να πω σε πολλούς που είτε καλόπιστα, είτε από υστεροβουλία, δεν πιστεύανε ότι η κυβέρνηση έχει αυτή την πρόθεση. Σήμερα, αυτό έχει καταρριφθεί, το πίστεψε και ο δήμαρχος, καθυστέρησε λίγο να το πιστέψει, αν το ‘χε πιστέψει λίγο νωρίτερα, θα ‘χαμε τελειώσει, αλλά δεν πειράζει.

Είναι ώρα όμως, για να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να το τρέξουμε με τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: