ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Συνωμοσία των «Τριών» βλέπει ο Βασ. Λεβέντης

«Το πρώτο δείγμα το είχαμε στον εκλογικό νόμο, αλλά θα δείτε»

Συνωμοσία (επί λέξει) βλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πίσω από τον «άξονα», όπως ο ίδιος ονομάζει σε στενούς συνεργάτες του, τη συνεργασία Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.


"Το πρώτο δείγμα το είχαμε στον εκλογικό νόμο, αλλά θα δείτε" -προέβλεψε- "την επέκταση της... συνωμοσίας" -και όχι συμφωνίας, όπως επιμένει- «σε άλλες ψηφοφορίες στη Βουλή, ακόμη όμως και σε κοινές επιθέσεις κατά της κυβέρνησης». Και τα τρία κόμματα, άλλωστε, έχουν συμφωνήσει, σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λεβέντη, να εντείνουν τις επιθέσεις τους κατά του πρωθυπουργού από τον Σεπτέμβριο, προσδοκώντας ότι έτσι θα ρίξουν την κυβέρνηση.

Κλειδί, κατά την Ένωση Κεντρώων, είναι το αν θα αποκτήσουν θετικό πρόσημο κάποιοι δείκτες στο τρέχον εξάμηνο, σε μια περίοδο που οι αντοχές των πολιτών είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες. Στις αιτιάσεις κάποιων, μάλιστα, ότι είναι υπερβολικός όταν αναφέρεται στη... «συνωμοσία των τριών», ο Β. Λεβέντης επικαλείται τη στάση του ΠΑΣΟΚ (αλλά και του Ποταμιού), που προτίμησαν να μην ψηφίσουν την απλή αναλογική χάνοντας κάποιες έδρες. Ενώ ένα άλλο στοιχείο που δεν μπορεί να προσπεράσει είναι οι εντεινόμενες επιθέσεις εναντίον του από φιλο-Ν.Δ. αλλά και φιλο-ΠΑΣΟΚ μέσα ενημέρωσης: «Προσπαθούν να με χτυπήσουν σε προσωπικό επίπεδο, αφού πολιτικά δεν μπορούν».

Όσον αφορά τη σχέση του με την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο για «σχέση αλληλοσεβασμού». Εκκρεμεί, άλλωστε, το ραντεβού των δύο πολιτικών, πιθανότατα, μέσα στην εβδομάδα, με βασικό θέμα τη συνταγματική αναθεώρηση. Ενώ περιγράφει τη συνάντηση ως «ραντεβού συζήτησης για τη χώρα, και δεν θα είχα αντίρρηση να κάνω αντίστοιχη συνάντηση και με τον Μητσοτάκη, αλλά αυτοί (σ.σ.: της Ν.Δ.) με θέλουν υποχείριό τους». Ο Β. Λεβέντης είναι, εξάλλου, καθαρός στις προθέσεις του: «Δεν ράβω κοστούμι, δεν θα μπω στην κυβέρνηση, αλλά ούτε και μου ζήτησε ο Τσίπρας κάτι τέτοιο. Όταν θα φέρνει κάτι καλό, θα το ψηφίζουμε. Όταν θα φέρνει κάτι αρνητικό, θα το απορρίπτουμε».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: