ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Επικοινωνιακός πόλεμος στα όρια της γραφικότητας

«Τα πρόσφατα εγκαίνια του νοσοκομείου της Σαντορίνης, καθώς και του αεροδρομίου της Πάρου, έχουν προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό σε κάποιους. 


Και είναι κατανοητό», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές οι οποίες διατυπώνουν την εκτίμηση ότι «τους εκνευρίζει το γεγονός ότι η κυβέρνηση καταφέρνει να υλοποιήσει, μέσα σε λίγους μήνες, έργα που χρόνιζαν για δεκαετίες και που είχαν βαλτώσει εξ αιτίας της ολιγωρίας, της κατασπατάλησης ή της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων».

Παράλληλα, το Μαξίμου κάνει λόγο για επικοινωνιακό πόλεμο που “εξαντλεί τα όρια της γραφικότητας και δείχνει εκνευρισμό από την πλευρά της αντιπολίτευσης”.
Οι ίδιες πηγές, με αφορμή “τις εντεινόμενες επιθέσεις για τα εγκαίνια έργων που είχαν ξεκινήσει, έμεναν ανολοκλήρωτα και πλέον ολοκληρώνονται”, προειδοποιούν όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και «τις μονταζιέρες της κίτρινης δημοσιογραφίας», “να… προετοιμάζουν νέες επιθέσεις λάσπης γιατί η κυβέρνηση θα προωθήσει άμεσες λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: