ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Τουρκία: Παραιτήσεις στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία


Tις παραιτήσεις τους υπέβαλαν όλα τα μέλη των συνδέσμων της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου την Κυριακή προκειμένου να υποβληθούν σε «ελέγχους ασφαλείας», στο πλαίσιο της ευρείας έρευνας για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.


Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανέφερε επίσης ότι μοιράζεται πληροφορίες με όλους τους σχετικούς κρατικούς θεσμούς για όλους τους υπαλλήλους της, τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει και τους προέδρους και τα μέλη των 11 συνδέσμων.

Μέχρι τώρα, περισσότεροι από 60.000 εργαζόμενοι στον στρατό, στο δικαστικό σώμα, στις δημόσιες υπηρεσίες, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, σε μέσα ενημέρωσης και σε άλλους τομείς είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν απολυθεί, είτε έχουν τεθεί υπό έρευνα ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με τον Φετουλάχ Γκιούλ τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: