ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Έως την Άπω Ανατολή η εμβέλεια του ΟΛΠΑ ΑΕ


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνάντηση.


Επίσκεψη εργασίας στα Γραφεία του από τους Πρέσβεις της Ινδονησίας, της Ταϋλάνδης, των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ!


Η εμβέλεια του Οργανισμού Λιμένα Πατρών ξεπερνά τα ευρωπαϊκά σύνορα και αντιμετωπίζεται από τις χώρες του τόξου της  Άπω Ανατολής ως ευκαιρία διαμετακομιστικού κόμβου για την προώθηση των προϊόντων τους προς την Ευρώπη.
Τα παραπάνω αναδεικνύονται από το ενδιαφέρον που δείχνουν οι πρέσβεις τεσσάρων χωρών, στην προοπτική της πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας που έχει εμπεδωθεί στη χώρα μας, εν μέσω αστάθειας στις χώρες που μας περιβάλλουν.
Πρόσθετο στοιχείο στη επιλογή του Λιμένα της Πάτρας προκειμένου να επιτελέσει την αποστολή που της επιφυλάσσει ο ασιατικός παράγοντας, είναι αφενός οι στρατηγικοί σχεδιασμοί σε τοπικό επίπεδο ΟΛΠΑ, αφετέρου η ραγδαία εκτέλεση των έργων στους μεγάλους συγκοινωνιακούς και εμπορικούς δρόμους σε κρατικό επίπεδο.
Σήμερα στα γραφεία διοίκησης του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπροέδρου κ. Σπύρου Αργυριάδη και των μελών του Δ.Σ του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ κ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου και κ. Γεώργιου Τελώνη με τους Πρέσβεις της Ινδονησίας, της Ταϋλάνδης, των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ.
Στη συνάντηση, η οποία δεν ήταν μία απλή εθιμοτυπική επίσκεψη, έγινε εκ μέρους των εκπροσώπων του Ο.Λ.ΠΑ ΑΕ παρουσίαση των δραστηριοτήτων, της λειτουργίας και των στρατηγικών σχεδιασμών του Οργανισμού και τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του λιμένα.
Οι Πρέσβεις εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αρτιότητα και πληρότητα των εγκαταστάσεων και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την συνεργασία των χωρών τους με το Λιμάνι της Πάτρας και τη χρησιμοποίηση αυτού ως διαμετακομιστικού κόμβου για την προώθηση των προϊόντων τους προς την Ευρώπη.
Τέλος, συμφωνήθηκε η συνάντηση αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας στενότερης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα που έχουν σχέση με τις λιμενικές και όχι μόνο δραστηριότητες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: