ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Παρέμβαση Κατσουράνη, έφυγε ο πρώτος για Καλαμαριά

Θυελλώδης συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής μετά την απόσυρση των 15- Η ΠΓΕ τους καλεί σε συνάντηση για να αναλάβουν την ομάδα- Παρέμβαση Κατσουράνη Σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον της ομάδας
Θυελλώδης συνεδρίαση της ΠΓΕ - Διαμαρτυρία φιλάθλων -  Επίθεση σε Οικονομόπουλο - Καλούνται οι «15» να ανανεώσουν το ενδιαφέρον τους!
 

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής χθες το βράδυ αργά. 


Φίλαθλοι βρίσκονταν στα γραφεία και πίεζαν τη Διοίκηση να έλθει σε επαφή με τους «15» Πατρινούς της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» για να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να αναλάβουν την Πατρινή ομάδα, καθώς είχαν δηλώσει απογητευμένοι από την στάση της.  

Βολές διαμαρτυρίας δέχτηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκος Οικονομόπουλος που οι φίλαθλοι θεωρούν υπεύθυνο για το ναυάγιο της συνεργασίας με τους Πατρινούς Επιχειρηματίες.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν με ανακοίνωσή του, που αναρτήθηκε χθες στο thebest.gr,  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΓΕ να καλέσει τους εκπροσώπους της  ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ να επιστρέψουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να προχωρήσει στην ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας από τους «15» ενδιαφερομένους. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε  αναφέρεται: 
 
«Το ΔΣ της ΠΓΕ στην σημερινή συνεδρίαση του (σ.σ.: χθεσινή 29-7-2016) αποφάσισε ομόφωνα και σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας τα παρακάτω:

Σε σχέση με την απόσυρση της πρότασης ενδιαφέροντος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδος, και προκειμένου να αναθεωρήσουν  τα μέλη της την απόφαση τους, καλεί τους εκπροσώπους της να συναντηθούμε άμεσα , προκειμένου να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις και να οδηγηθούμε στην ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδος από την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Θεωρούμε ότι η αγάπη όλων μας για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μπορεί να γεφυρώσει άδολες ανθρώπινες αδυναμίες και πρώτα τις δικές μας.

Ατομικά σφάλματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία μας προς την αναγέννηση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Σας καλούμε εντός της ημέρας (Σάββατο) σε συνάντηση ώστε με ειλικρινή διάθεση εκατέρωθεν  να επικυρώσουμε την συμφωνία συνεργασίας και να καταδείξουμε την αγάπη όλων για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ».

Παρέμβαση Κατσουράνη: Σταματήστε την κωλυσιεργεία

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΓΕ να σταματήσουν να κωλυσιεργούν και να καθυστερούν την ανάληψη της ομάδας από τους «15». Μάλιστα τους ενημέρωσε ότι ήδη ο ίδιος αναζητά παίκτες για την Παναχαϊκή στην προοπτική της εμπλοκής των «15» και πως ήδη σήμερα, με όσα γίνονται, χάθηκε ένας ποδοσφαιριστής  που πήγε στην Καλαμαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: