ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση για τη Δ. Αχαΐα



Στις 02.04.2016 οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν σε εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ σχετικά με τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας.

Ο Κώστας Σπαρτινός στο χαιρετισμό και τοποθέτησή του αναφέρθηκε στα απαραίτητα έργα υποδομής που αποτελούν προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, όπως την ολοκλήρωση της Ολυμπιάς Οδού, του σιδηροδρομικού δικτύου και του φράγματος Πείρου- Παραπείρου, με σεβασμό στους πόρους που διατίθενται για το σκοπό αυτό. Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο Κώστας Σπαρτινός, η Ολυμπία Οδός σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της, θα έπρεπε με προϋπολογισμό ενός δις. Ευρώ να έχει φθάσει έως της Τσακώνα Μεσσηνίας, ενώ δυστυχώς –και ενώ έχουν ήδη εξαντληθεί τα χρήματα αυτά - δεν έχει φθάσει ούτε μέχρι την Πάτρα.

Στο χαιρετισμό του ο Ανδρέας Ριζούλης συνεχάρη το Δήμο και την εφημερίδα Γνώμη για την εκδήλωση. Ανέφερε πως η Δ. Αχαία έχει την εικόνα, που μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες και η συγκυρία είναι ευνοϊκή καθώς υποδομές που χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια όπως πχ ο σιδηρόδρομος και η κατασκευή της εθνικής οδού δημιουργούν τις προϋποθέσεις.

Για να υπάρξει επιτυχία στην προσπάθεια για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη απαιτείται ένα συντονισμένο σχέδιο προβολής και υποστήριξης με τη συμμετοχή της Περιφέρειας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους επαγγελματίες της περιοχής, ώστε να αναδειχθεί το τουριστικό προϊόν της Δυτικής Αχαΐας όχι ανταγωνιστικά με όμορες περιοχές αλλά συντεταγμένα, αξιοποιώντας το τουριστικό προϊόν που μπορούν να προσφέρουν η Αρχαία Ολυμπία και  η Αρχαία ‘Ηλιδα σε συνδυασμό με το Θρησκευτικό τουρισμό και τα Ιόνια νησιά, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της περιοχής

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, το σύνθημα «κανένας μόνος στην κρίση» θα πρέπει να μετασχηματιστεί σε «κανένας μόνος στην ανασυγκρότηση» και οι βουλευτές από τη μεριά τους θα συμμετέχουν στην προσπάθεια, προωθώντας και διεκδικώντας ζητήματα που έχουν να κάνουν με ανάπτυξη υποδομών και ανάδειξης της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: