ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Επικοινωνία Τσίπρα-Μπάιντεν: Πιστή τήρηση συμφωνίας




Κυβέρνηση: Μεγάλη ανοησία η κωλυσιεργία στη διαπραγμάτευση!


Αλέξης Τσίπρας και Τζο Μπάιντεν συμφώνησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι κοινός τόπος είναι η ταχεία ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και η πιστή τήρηση της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου 2015.


Η οποία προβλέπει μετά την πρώτη αξιολόγηση την έναρξη της συζήτησης για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους εντός του Απριλίου.

Αυτά ενώ σύμφωνα με το Μαξίμου:  «Η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο πριν το βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία» αναφέρει η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «όλοι οφείλουμε να την  αποτρέψουμε».

Η επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,  επικεντρώθηκε στις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό πρόγραμμα, στις εξελίξεις γύρω από την προσφυγική κρίση, καθώς και στην ενεργειακή συνεργασία στην περιοχή.

Όσον αφορά στην προσφυγική κρίση, υπογραμμίστηκαν οι προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα για αποτελεσματική και ανθρώπινη διαχείριση του ζητήματος.

Σε σχέση με τον ενεργειακό τομέα, τέλος, συζητήθηκε η λειτουργία των αγωγών TAP και IGB.


Τήρηση της συμφωνίας του Ιουλίου ζητά και ο Ολάντ


Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη συνομιλία υπογραμμίστηκε η ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης του οικονομικού προγράμματος, καθώς και η πιστή τήρηση των όρων της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου 2015.




Η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής
 
«Η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις για επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ορίζει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύσκεψη κυβερνητικών στελεχών που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό με αντικείμενο την πορεία της διαπραγμάτευσης.

«Σε ό,τι αφορά δε στα ζητήματα ασφάλειας, η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής, πολύ περισσότερο, μάλιστα, από χώρες στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών των WikiLeaks», καταλήγει η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: