ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Συνεμορφώθη υπό τας κυβερνητικάς υποδείξεις το Δικαστήριο και έκρινε παράνομη την απεργία της ΔΕΗ

Ο λόγος τώρα στους εργαζόμενους  της δημόσιας επιχείρησης...


Ο Κυρ. Μητσοτάκης με απόφασή του κράτησε ανοικτό το Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιεύσει  μέσα στο Σαββάτο ή την Κυριακή την απόφαση του Πρωτοδικείου που θα έβγαζε παράνομη την απεργία της ΔΕΗ.

Δεν χρειάστηκε ούτε καν λίγες ώρες και ο δικαστής του Πρωτοδικείου συνεμορφώθη υπό τας κυβερνητικάς υποδείξεις!

Το Πρωτοδικείο Αθηνών, αργά το βράδυ της Παρασκευής 4-7-2014, έκρινε παράνομη την απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με το σκεπτικό ότι δεν διατέθηκε το εξαιρούμενο προσωπικό. Καταχρηστική κρίθηκε η απεργία σε σχέση με τα αιτήματα των ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) και ΑΔΜΗΕ ΑΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) καθώς οι δύο τελευταίες θεωρούνται ανεξάρτητες επιχειρήσεις και δεν σχετίζονται με το θέμα.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αντίδραση των εργαζομένων. Πάντως, από την πλευρά της η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ εάν αυτοί δεν επιστρέψουν στις θέσεις τους. 

Πάντως από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να προκαλέσει δημοψήφισμα για την άρση του ξεπουλήματος της ΔΕΗ, ενώ κιόλας έχει δηλώσει πως δεν θα αναγνωρίσει την όποια απόφαση της κυβέρνησης για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: