ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο Πέτρος Κομματάς ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα για όσους δεν σκύβουν, για όσους δεν απογοητεύονται!

Στα Γιούρα το 2009 με τον σύλλογο "Πέτρινα Χρόνια" και την παρέα Πατρινών. Εδώ διακρίνεται με τον σύντροφό του Δημ. Γιαλυψό και την ανιψιά του Γκέλυ Αντωνοπούλου.


 Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τον θάνατο του αείμνηστου συντρόφου  που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπόθεση της Αριστεράς
«Ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα για όσους δεν σκύβουν, για όσους δεν απογοητεύονται» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του αείμνηστου αγωνιστή Πέτρου Κομματά, του ενεργού πολίτη, που μεταξύ πολλών άλλων ως συνταξιούχος πρωτοστάτησε στην συγκρότηση του συλλόγου «Παναγιώτης Καρατζάς» και που έργου ζωής του ήταν η ανέγερση του μνημείου των εκτελεσμένων στο Γηροκομειό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο σημείωμα που άφησε στον δικηγόρο Β. Λαδά ο αγωνιστής, εκφράζει την επιθυμία στον γιο του Γιάννη, η κηδεία του να γίνει λιτή, χωρίς λουλούδια, άνευ παρουσίας πολιτικών προσώπων ή εκφώνηση φανταχτερών επικήδειων λόγων. Θέλησή του δε ήταν να ταφεί με πολιτική κηδεία.
 «Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  στην οικογένεια, τους συντρόφους και συναγωνιστές του Πέτρου Κομματά, που έφυγε από κοντά μας.
Ο Πέτρος Κομματάς αφιέρωσε τη ζωή του στην υπόθεση της Αριστεράς, αποτελώντας για όλο το διάστημα της ζωής του μέρος της πορείας της, στην αντίσταση ενάντια στους κατακτητές, στους αγώνες για τη Δημοκρατία, ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα για όσους δεν σκύβουν, για όσους δεν απογοητεύονται.
Η δράση του ξεκινά από τον αντιφασιστικό αγώνα στη διάρκεια της κατοχής από τις τάξεις της ΕΠΟΝ.
Συνεχίζει με την ΕΔΑ, συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της χούντας, βασανίζεται, εξορίζεται.
Παραμένει μέχρι τέλους ζωντανή μνήμη αντίστασης και αγώνα.
Ήμασταν μαζί του στην τελευταία επέτειο των εκτελεσθέντων αγωνιστών του 1949, στη θέση «Σκοποβολή» του Γηροκομείου.
Θα είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση.
Καλό ταξίδι ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

Ν.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: