ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την ερχόμενη Μεγάλη Δευτέρα, οδεύοντας για Αγρίνιο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο.


Θα δώσει συνέντευξη Τύπου, θα συναντηθεί με Κ. Σπαρτινό, Β. Χατζηλάμπρου και θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο

Στην Πάτρα θα βρεθεί περαστικός για Αγρίνιο, την ερχόμενη Μεγάλη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του πρόκειται να συναντηθεί με φορείς της Πάτρας, ενώ θα βρεθεί στα γραφεία της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», όπου θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Κώστα Σπαρτινό και στην συνέχεια στον ίδιο χώρο θα δώσει συνέντευξη τύπου.

Παράλληλα θα έχει επαφή με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Βασίλη Χατζηλάμπρου και στην συνέχεια στις 2 μ.μ. θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης διοργανώνει ανοικτή συγκέντρωση, στην πλατεία Δημοκρατίας, με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του κόμματος αναμένεται να επικεντρωθεί στο σκάνδαλο της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά όσμωση, το γνωστό και ως baltakos gait και να επαναλάβει το αίτημα του ΣΥΡΙΖα για εκλογές εδώ και τώρα, προκειμένου να βγει ο τόπος από το αδιέξοδο, ενώ δεν αφήσει ασχολίαστη την μαϊμού έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, που έγινε για προεκλογικούς λόγους, προκειμένου να δείξει η Μέρκελ στους Γερμανούς ψηφοφόρους ότι δεν θα τους στοιχίσει οικονομικά η περίπτωση της Ελλάδα αφού ανέκαμψε με την επιβολή της γερμανικής συνταγής αφενός και αφετέρου να δώσει πόντους στον Σαμαρά ενοψει εκλογών.

Θα τονίσει ακόμη πως αυτή η μαϊμού-έξοδος στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ, που θα πάνε στις τσέπες των μεγάλων τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: