ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Επίσημη πρώτη της νέας συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στην Πάτρα, υπό τον τίτλο ΜΕΤΑ

Φωτογραφία αρχείου από πορεία στην Πάτρα την Πωτομαγιά του 2012.

Αύριο Τετάρτη 9/4/2014 συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Επίσημη πρώτη παρουσία για την εργατοϋπαλληλική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει αύριο στην Πάτρα. Πρόκειται για την Μ.Ε.Τ.Α., που συγκροτήθηκε πρόσφατα, ήτοι την Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή, που αποτελεί μία προσπάθεια σύγκλισης των εργαζομένων του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα.

Θα κατέλθει με το πανό της και με τα μέλη της, που φιλοδοξούν να ορθοποδήσουν στο κατακερματισμένο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων, με το σύνθημα  ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Εννοείται πως η μέχρι χθες συνδικαλιστική παράταξη «Παρέμβαση» θα περάσει στην Ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος ως συνδικαλιστικό όργανο, με το οποίο έδωσαν την μάχη οι δυνάμεις, κυρίως του ΣΥΝ.

Να διευκρινιστεί ότι στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη η παράταξη ΜΕΤΑ έχει κάνει την παρουσία της κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις, αλλά στην Πάτρα κατέρχεται για πρώτη φορά.

Στο μεταξύ αύριο Τετάρτη 9/4/2014 το πρωί οι εργαζόμενοι της Πάτρας, στο πλαίσιο πανελλαδικής Πανεργατικής απεργίας αναμένεται να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία που διοργανώνουν από κοινού ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, στις 10.30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: