ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σπαρτινός – Χατζηλάμπρου σε περιοδεία



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη αναφέρει τα εξής:

"Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες του στις γειτονιές της Πάτρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός επισκέφτηκε το Σάββατο την συνοικία της Τέρψης. 

Συνοδευόμενος από μέλη της αυτοδιοικητικής μας παράταξης συναντήθηκε και είχε μια εποικοδομητική σύσκεψη με εκπροσώπους του πολιτιστικού συλλόγου Τέρψης.


Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια την περιοχή και αφορούν τη καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, τη διάνοιξη οδών, την ολοκλήρωση απαλλοτριώσεων, τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και γενικότερα προβλήματα που επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων.

Μετά τη σύσκεψη, με την συνοδεία των μελών του συλλόγου και κατοίκων της περιοχής ακολούθησε περιοδεία στους δρόμους και τις πλατείες τη συνοικίας όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και  ο ίδιος προσωπικά τα όσα είχε ενημερωθεί νωρίτερα από τα μέλη του συλλόγου.

Ο Κώστας Σπαρτινός με αφορμή αυτή τη δράση δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη, στις γειτονιές και στις συνοικίες της πόλης μας, για άμεσες παρεμβάσεις και ολοκληρωμένες αστικές αναπλάσεις που θα δίνουν εξωραϊστική και αναπτυξιακή προοπτική στις περιοχές αυτές και ταυτόχρονα θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός, και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, με την Αντίσταση Πολιτών, Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Χατζηλάμπρου ήταν οι κεντρικοί ομιλητές εκδήλωσης στα Βραχνέικα.

Ο Κώστας Σπαρτινός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε την πολιτική διάσταση των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου αλλά και τη βαρύτητα τους για το μέλλον της πόλης. Επεσήμανε δε, ότι το μέλλον της πόλης δεν αποτελεί ένα στενά τοπικό θέμα αλλά ένα άρρηκτα συνδεδεμένο ζήτημα με τις επιλογές και τις αποφάσεις της κεντρικής πολιτικής εξουσίας. Αναφέρθηκε επίσης στις τραγικές συνέπειες της εφαρμογή της πολιτικής του Καλλικράτη και των μνημονίων στους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, η συνταρακτική μείωση των κεντρικών αυτοτελών πόρων αλλά και η διαθεσιμότητα και οι απολύσεις προσωπικού στους ΟΤΑ είχαν σαν αποτέλεσμα να οδηγήσουν τους δήμους της χώρας στο χείλος του γκρεμού. Ο Κώστας Σπαρτινός τόνισε ότι στις εκλογές αυτές η επιλογή είναι μια, η ανατροπή των εφαρμοζόμενων πολιτικών και η έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από αυτές.

Επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα στη μη ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στον πρώην δήμο των Βραχνεΐκων αλλά και στην ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης των ακτών της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, με την Αντίσταση Πολιτών, Κώστας Γαβριηλίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: