ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η Πάτρα βάζει… τρίποντα ανθρωπιάς!!!



ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

          Ο Δήμος Πατρέων δίνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς και διοργανώνει για Τρίτη συνεχή χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ  «η Πάτρα βάζει τρίποντα ανθρωπιάς», την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στο γήπεδο Αγ. Αλεξιώτισσας στις 19:30.


            Τον γενικό συντονισμό έχει αναλάβει το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού  & Νέας Γενιάς, της Διεύθυνσης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης  & Κοινωνικής Προστασίας που ανήκει στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας & Πρόνοιας.

             Την συνεργασία τους προσφέρουν, η Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών και ο Κοινωνικός Οργανισμός  του Δήμου Πατρέων, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το ΤΕΕ Τμήμα Δυτ. Ελλάδος, η ΕΣΚΑΗ,  ο  Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Αχαΐας - Ηλείας και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Αχαΐας - Ηλείας.

            Συμμετέχουν οι ομάδες:

 Ομάδα Δημοτικών Συμβούλων Πάτρας και Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας  και                              
 Ομάδα  αθλητών Εμπορικού, Ιατρικού, Δικηγορικού Συλλόγου, Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων            Επιμελητηρίου Αχαΐας ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας  και Πανεπιστημίου Πατρών.
            Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων και τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

            Η παρουσία και συμβολή όλων των συμπολιτών μας σε αυτήν την φιλανθρωπική πράξη θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας αγάπης και ανθρωπιάς.

            Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: