ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σε διαμαρτυρία καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για την επίσκεψη Μέρκελ

Αντωνάκη έρχεται, ετοιμάσου...
 
Σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, καλεί όλους τους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ, αύριο Παρασκευή 11 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως η επίσκεψη της κ. Μέρκελ πραγματοποιείται "για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών, για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας".

Σημειώνεται ότι στην οργάνωση της κινητοποίηση συμμετέχουν ομοσπονδίες, συνδικάτα, συλλογικότητες και φορείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα λίγο πριν τις 3 αύριο μεσημέρι  Παρασκευής και πρόκειται να έχει επαφές με νέους επιχειρηματίες, τους θεσμικούς εκπροσώπους και τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ στις 5.30 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: