ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Εκδήλωση – διαβούλευση σχετικά με τη λειτουργία του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών

Κώστας Σπαρτινός, υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων.

Στο θέατρο «Αγορά» συναντήθηκε την Τετάρτη, 09/04, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός με τη νεολαία της Πάτρας σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε από την ομάδα “νέοι στην πόλη»  της ΡΑΠ και είχε ως κύριο θέμα την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και επίκεντρο την περίπτωση του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου.
Η αθρόα προσέλευση νέων, εργαζομένων και φοιτητών,  και η συζήτηση που ακολούθησε κατέδειξαν την επείγουσα προτεραιότητα ο Δήμος της Πάτρας να σεβαστεί και να αναδείξει την ιστορικότητα του συγκεκριμένου κτιρίου και να τον αποδώσει σε χρήση στην κοινωνία της Πάτρας, και ειδικά τη νεολαία της, αξιοποιώντας τους πλούσιους χώρους του. 
Δεν αρμόζει σε μια δημοκρατική πόλη να παραμένει χτισμένη η πόρτα του Παραρτήματος την ίδια στιγμή που οι ανάγκες της νεολαίας για στέγαση δράσεων πολιτιστικού ή αλληλέγγυου χαρακτήρα είναι περισσότερο επείγουσες από κάθε άλλη εποχή.
Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η δεύτερη της νεολαίας της ΡΑΠ. Η πρώτη είχε αναδείξει το ζήτημα της γυναικείας σεξουαλικής εκμετάλλευσης, ειδικά των μεταναστριών, ένα θέμα που απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια και την Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: