ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σπαρτινός και Χατζηλάμπρου Βραχνέικα το Σάββατο

Κώστας Σπαρτινός και Βασ. Χατζηλάμπρου, παρόντες στην σημερινή απεργιακή συγκέντρωση της Πάτρας.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός συνοδευόμενος από μέλη της αυτοδιοικητικής μας παράταξης ΡΑΠ – «Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη» επισκέφτηκε την Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πατρών (ΑΔΕΠ) Α.Ε. , όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις της αλλά και τα έργα που υλοποίει αυτή τη περίοδο. Αυτή η δράση εντάσσεται σε έναν ευρύτερο κύκλο επισκέψεων στις υπηρεσίες και τους οργανισμούς του δήμου Πατρέων.
Σε συνέχεια αυτών των δράσεων, ο Κώστας Σπαρτινός, αύριο Πέμπτη 10.4 από τις 9:30 π.μ. θα επισκεφθεί τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, που εδρεύουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους αυτών των υπηρεσιών.
Το Σάββατο 12.4 στις 7:30 μ.μ. στα Βραχνέικα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη και επικεφαλή της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου, θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο «Τσαούσης» επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στην αγορά των Βραχνεΐκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: