ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Υποψήφιοι με τη ΡΑΠ οι Απόστολος Βανταράκης και Χρήστος Γκόλφης

Από αριστερά, Χρ. Γκόλφης - Κ. Σπαρτινός - Απ. Βανταράκης.


Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Απόστολος Βανταράκης και Χρήστος Γκόλφης  συνεργάζονται με τη δημοτική κίνηση ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και στηρίζουν για υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Σπαρτινό.

Η ΡΑΠ και ο Κώστας Σπαρτινός εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΡΑΠ ως υποψηφίων  δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πατρέων.

Το ρεύμα που διαμορφώνεται στέλνει σαφές μήνυμα νίκης και ανατροπής, ότι θα  υλοποιηθεί το όραμα για την Πάτρα που αξίζουμε όλες και όλοι.
 

Κοινή δήλωση Απόστ. Βανταράκη - Χρήστου Γκόλφη

«Αγαπητοί συνδημότες,

Απομένει λιγότερο από 1 μήνας για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως γνωρίζετε, τα τρία τελευταία χρόνια, από τη θητεία μας στο δημοτικό συμβούλιο, αψηφήσαμε όλες τις «προσφορές» και αντισταθήκαμε σε όσα πιστεύαμε ότι δεν συμφωνούν με το καλό των δημοτών και της πόλης αδιαφορώντας μάλιστα, για οποιοδήποτε προσωπικό κόστος. Προσπαθήσαμε να τιμήσουμε την ψήφο των Πατρινών με παρεμβάσεις, τοποθετήσεις, και διεκδικήσεις από μια δημοτική αρχή που δυστυχώς, δεν είχε ως στόχο το καλό της πόλης αλλά την εξυπηρέτηση των δικών της ανθρώπων. Κάναμε δημόσιες τοποθετήσεις σε όλα τα κρίσιμα θέματα της πόλης. Οι περισσότεροι συνδημότες γνωρίζουν από το δημόσιο λόγο μας τι ακριβώς πιστεύουμε στα τοπικά θέματα.

Υπήρχε το προσωπικό δίλημμα της συμμετοχής ή μη, στις επερχόμενες εκλογές. Μετά από πολύ προσεκτική σκέψη, διερεύνηση όλων των θέσεων των υποψηφίων , χωρίς παζάρια και άσκοπες συμφεροντολογικές συναντήσεις και λόγω της κρισιμότητας της εκλογικής αναμέτρησης, πιστεύουμε ότι ως ενεργοί πολίτης , δεν μπορούμε να απουσιάζουμε από αυτή την εκλογική μάχη.

Δυστυχώς, η χώρα μας και κατά συνέπεια, η πόλη μας περνάει δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση είτε με κοινωνικά μερίσματα, είτε με δηλώσεις για πολύ καλή οικονομική διαχείριση και εξυγίανση, τα προβλήματα του καθενός μας είτε οφείλονται σε κεντρικό επίπεδο είτε σε τοπικό είναι ασφυκτικά. Είναι τέτοιες οι συνθήκες που δεν μπορείς να απομονώσεις  τις δημοτικές εκλογές από το γενικότερο κλίμα και την ανάγκη για ανατροπή των συνθηκών που όλοι βιώνουμε. Όσοι προσπαθούν να δηλώσουν ότι ασχολούνται μόνο με τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η απόκρυψη των πολιτικών ιδεών και πρακτικών που υπηρετούν. Όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει δημόσια τους τελευταίους μήνες, οι δημότες έχουν ανάγκη να γνωρίζουν τι ακριβώς πρεσβεύει ο κάθε υποψήφιος.

Όπως αποδείχτηκε περίτρανα την τελευταία τριετία, και πολλές φορές έχουμε δηλώσει, η πόλη δεν χρειάζεται ένα δήμαρχο που να έχει «θολή» θητεία χωρίς στρατηγική, χωρίς στόχο, ένα δήμαρχο διαχειριστή.  Η Πάτρα χρειάζεται ένα δήμαρχο που να μπορεί να διεκδικεί για τους δημότες του, που να μπορεί να υπερασπιστεί τους κοινωνικά αδύναμους, που να έχει στόχο την ανάπτυξη αλλά με γνώμονα και κέντρο τον άνθρωπο και όχι το κεφάλαιο. Η πόλη έχει ανάγκη για ένα δήμαρχο που να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι σε μια κυβέρνηση που έχει βάλει στόχο να καταστρέψει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, αποφασίσαμε να συμπαραταχθούμε ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Κώστα Σπαρτινό με κοινή δέσμευσή μας τον αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής για το καλό της πόλης και των δημοτών της. Συμφωνήσαμε να συμπράξουμε με την ΡΑΠ- Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη με πρώτο στόχο να βάλουμε τον άνθρωπο, τον δημότη της Πάτρας ως προτεραιότητα μας.  Ο Κώστας Σπαρτινός μπορεί να αποτελέσει κατά τη γνώμη μας, ένα δήμαρχο που θα βοηθήσει την πόλη, έχοντας ρεαλισμό στις προτάσεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και ξεκάθαρα διατυπωμένη την άποψη για την ανάγκη ανατροπής της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας.

Απόστολος Βανταράκης
Χρήστος Γκόλφης

Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: