ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Επιμένουν, «Ποτέ την Κυριακή» οι ιδιωτικοί υπάλληλοι Πάτρας και προαναγγέλλουν απεργία

Εργαζόμενοι και μικρομεσσαίοι στον στόχαστρο της Κυβέρνησης. Και ο ΕΕΣ Πατρών αντιστέκεται.


Απεργία προανήγγειλε για την Κυριακή των Βαΐων, 13 Απριλίου, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ), συνεχίζοντας τις αντιδράσεις της στην κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Η ΟΙΥΕ αντιδρά, μεταξύ άλλων, στη ρύθμιση που πέρασε με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο για τη «δήθεν πιλοτική», όπως αναφέρει, κυριακάτικη λειτουργία στις τουριστικές περιοχές και τις 52 Κυριακές, για όλα τα καταστήματα ανεξαρτήτως μεγέθους.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων που "δοκίμασαν" τις Κυριακές δεν κατάφερε να καλύψει ούτε τα βασικά έξοδα λειτουργίας. Εννιά χιλιάδες εργαζόμενοι που εξαναγκάστηκαν να εργαστούν τις Κυριακές, ούτε ρεπό πήραν ούτε πληρώθηκαν. Δούλεψαν "δωρεάν" για τους εργοδότες. Το ίδιο θα κάνουν και στις τουριστικές περιοχές, όπου με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο θεσμοθέτησαν τη δήθεν πιλοτική λειτουργία» αναφέρει η ΟΙΥΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: