ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Χ. Βερναρδάκης – VPRC: Από 3 έως 15 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ (βίντεο)




Εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών έδωσε μιλώντας στην εκπομπή "Απαγορευμένος Λαβύρινθος" της ΕΤ3 και τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, επιστημονικός σύμβουλος της VPRC. 


O κ. Βερναρδάκης παραδέχτηκε ότι όντως ισχύει το σκεπτικό ότι “οι πολίτες θέλουν να καταστρέψουν αυτούς που τους κατέστρεψαν ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το ποιος θα είναι ανάδοχος αυτής της καταστροφής”. Υπάρχει περίπτωση, όπως είπε, ένα μέρος πολιτών που εκφράζει οργή να διαλέξει τελικά την αποχή από την εκλογική διαδικασία.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής από το 1:09:00 μέχρι 1:27:00

Ο κ. Βερναρδάκης, εκτίμησε ότι αν έχουμε μια κανονική συμμετοχή στις εκλογές δηλαδή στα επίπεδα του 70-75% τότε ξέρουμε και που δεν θα κατευθυνθεί αυτή η οργή.

Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι οι εκτιμήσεις είναι πιο ασφαλείς.

Η ΔΗΜΑΡ θα κυμανθεί στα επίπεδα του 2,5 – 3% πολύ πιθανόν και πιο κατω ενώ η ΕΛΙΑ θα κινηθεί στα επίπεδα του 5-5,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: