ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το βράδυ από το Lepanto το πρώτο debate για τις δημοτικές εκλογές

Φωτογραφία αρχείου.

Ετοιμο το πρώτο debate μεταξύ υποψηφίων Δημάρχων το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από το Lepanto ΤV. Στο debate συμμετέχουν δέκα υποψήφιοι (απουσίαζε ο Νίκος Οικονομόπουλος) και συντονίζει ο Κωνσταντίνος Φλαμής. Συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Γεωργόπουλος, Μάνθος Ευαγγελίου, Παναγιώτης Ρηγόπουλος, Αχιλλέας Ροδίτης, και Πένυ Μακρή. 

Στην αρχή έγιναν έντεκα ερωτήσεις (μία σε κάθε υποψήφιο από δημοσιογράφους τα ονόματα των οποίων προέκυψαν με κλήρωση) και στη συνέχεια σχηματίστηκαν 14 τετράδες υποψηφίων (με βάση στοιχεία που δόθηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή) και ένας εκ των 5 δημοσιογράφων αναλάμβανε να συντονίσει μία τετράδα για χρονικό διάστημα επτά λεπτών (το όνομα του δημοσιογράφου προέκυπτε με κλήρωση). 

Ετσι μίλησαν όλοι... με όλους! Στο τέλος κάθε γύρου, οι υπόλοιποι 7 τοποθετούνταν στην ίδια ερώτηση για χρονικό διάστημα 40 δευτερολέπτων. To debate θα μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη 10/4 στις 22.30 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 13.30.

Πηγή:
http://www.dete.gr/articles/205490
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: