ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η εγκύκλιος για την απόλυση Δημοσίων Υπαλλήλων

Η εγκύκλιος για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων
Με δεκαεπτασέλιδο εγκύκλιό του, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη καθορίζει την διαδικασία αξιολόγησης των ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών – πλην των εκπαιδευτικών λειτουργών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου. Σκοπός η απόλυση εργαζομένων με το δήθεν δικαιολογητικό της μη απόδοσης, σύμφωνα με τις μνημονιακές νόρμες που καθορίζουν οι δανειστές και αποδέχεται με δουλικότατο τρόπο οι κυβερνητικές μαριονέτες του δικομματισμού.

Η εγκύκλιος απευθύνεται σε: 

α) όλα τα Υπουργεία, β) Γενικές και Ειδικές Γραμματείες Υπουργείων, γ) όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, δ) όλες τις Περιφέρειες και ε) όλες τις Ανεξάρτητες Αρχές. 

Διαβάστε την εγκύκλιο και τα υποδείγματα που καλούνται να συμπληρώσουν οι διευθυντές των υπηρεσιών, προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός απολυμένων που έχουν δεσμευτεί ένατι της τρόικας οι κυβερνητικοί συνεταίροι, σύμφωνα και με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ | Προβολή/κατέβασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: