ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Περιοδείες Σπαρτινού στις συνοικίες Οβριά και Τέρψη

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Κώστα Σπαρτινού.


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες στις γειτονιές της Πάτρας από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Σπαρτινό. Σε επιλεγμένους κοινωνικούς χώρους η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη οργανώνει εκδηλώσεις διαβούλευσης με τους τοπικούς πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά και απλούς πολίτες οι οποίοι ανταποκρίνονται με την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και την διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων για την επίλυσή τους.
Πρόσφατοι σταθμοί της περιοδείας του Κώστα Σπαρτινού ήταν τα καφενεία Φωτάκης στην Οβριά και Λάβδα στην Τέρψη.
Κοινή διαπίστωση των φορέων και των κατοίκων τόσο της Οβριάς όσο και του νοτίου διαμερίσματος ήταν η συστηματική εγκατάλειψη από την πλευρά της δημοτικής αρχής των γειτονιών της περιφέρειας και ειδικά των υποβαθμισμένων περιοχών που έχουν πληγεί από την ανεργία και τις μνημονιακές πολιτικές.
Καθημερινά προβλήματα που έχουν να κάνουν με διανοίξεις οδών, με την ολοκλήρωση απαλλοτριώσεων, με καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων, καταδεικνύουν ότι πρέπει να υπάρξει ένας συνδυασμός άμεσων παρεμβάσεων και ολοκληρωμένων αστικών αναπλάσεων που θα δίνουν ταυτόχρονα εξωραϊστική και αναπτυξιακή προοπτική στις συγκεκριμένες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: