ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«Ο ΧΡΟΝΟΣ online περιοδικό με αφετηρία την Ελλάδα» που πασχίζει για ποιότητα των κειμένων του ζητά στήριξη



Ο ΧΡΟΝΟΣ online magazine, διαδικτυακό περιοδικό, προσφέρεται δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, με ύλη επιλεγμένη προσεκτικά, με την επιμέλεια έμπειρων επαγγελματιών του εκδοτικού χώρου, και είναι ανεξάρτητος. Σε μήνυμα των συντελεστών του αναφέρονται τα παρακάτω:


«Βοηθήστε μας να παραμείνει έτσι! Και η μικρότερη συνεισφορά σας είναι σημαντική, προκειμένου το περιοδικό να συνεχίζει την πορεία του και να βελτιώνεται καθημερινά».

ΔΩΡΕΕΣ / DONATIONS:
BIC: EFGBGRAA
IBAN: GR9002602400000330201187515
Bank: EUROBANK (Athens, Greece)

ΧΡΟΝΟΣ comes free and without advertisements, contains high-quality material, is independent and is edited by experienced and active professionals from the publishing world. Help us keep it like that! Even the smallest contribution helps us to keep going and to improve the magazine from day to day.

«Ένα νέο ψηφιακό περιοδικό γεννιέται με σημείο αναφοράς τη σημερινή Ελλάδα και ανοίγει ένα φόρουμ συζήτησης για το κοινωνικό εργαστήρι του κόσμου.

Ο ΧΡΟΝΟΣ προχωρεί πέρα από την ατζέντα της επικαιρότητας, με σκοπό να συλλάβει τις νέες πραγματικότητες και να τις αναστοχαστεί μέσα από νέα ερμηνευτικά σχήματα και με νέα εργαλεία, εγκαινιάζοντας μια ανοιχτή γραμμή ανταλλαγής απόψεων με την παλιά και τη νέα διασπορά.
Επιδιώκει τον τολμηρό διάλογο και την ανατροπή των στερεοτύπων, τη διατύπωση θέσεων και όχι τη διατήρηση συμβατικών ισορροπιών, την παρέμβαση χωρίς εκπτώσεις στην εγκυρότητα. Επιμένει στη σύνδεση των συζητήσεων που αφορούν τη χώρα με τις συζητήσεις που αφορούν τον κόσμο, και εξερευνά τη διήθηση ανάμεσα στο τοπικό, το ευρωπαϊκό και το διεθνές, ανάμεσα στην ιδιαιτερότητα και τον κανόνα στην εποχή μας. Παρακολουθεί κριτικά τόσο τη νέα κοινωνική φιλοσοφία που αλλάζει βίαια την ελληνική κοινωνία όσο και το νέο ευρωπαϊκό μοντέλο, ενώ εξετάζει και τους τρόπους με τους οποίους εκφράζεται η κρίση συνείδησης του σύγχρονου ανθρώπου στην ιστορία, στις αναζητήσεις των κοινωνικών επιστημών, στην καλλιτεχνική δημιουργία ή στις καινούριες διαδικτυακές μορφές έκφρασης.
Αρχισυνταξία:
Μικέλα Χαρτουλάρη
Συντονισμός και γραμματεία:
Στέφανος Θεοδωρίδης
Διορθώσεις κειμένων:
Αρετή Μπουκάλα
Τεχνολογική υποδομή και σχεδιασμός:
Περικλής Δουβίτσας»

----------------οοοοο----------------

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ istologio G. Mosxou, ΔΕΙΤΕ TA ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1.Νόρα Ράλλη
Αρκούσε ένα τενεκεδάκι από συσσίτιο…
Άγγελος Παπαναστασίου: Κινηματογράφησε την αλήθεια της γερμανικής Κατοχής σε ένα μοναδικής σπανιότητας ντοκουμέντο που… έμεινε μισό!

Λουκία Παπαναστασίου: Η μαρτυρία της κόρης του «ρεπόρτερ», στη Νόρα Ράλλη.


2.Χάρης Αθανασιάδης
"Από σήμερα είστε μικροί στρατιώτες!"
Ο Ιωάννης Μεταξάς, το πείραμα εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας και η δημοτική γλώσσα.

3.Κώστας Αξελός
"Για μας δεν υπήρχε ιερό και όσιο"
Συνέντευξη στον Κωστή Κορνέτη.


4.Νεοναζισμός: Η γερμανική εμπειρία
Φάμπιαν Βίρχοου: συνέντευξη στην Ιωάννα Μεϊτάνη,

Neonazismus: Die Erfahrung aus Deutschland


Δεν υπάρχουν σχόλια: