ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οι Εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας μας έχουν ανάγκη. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, το απόγευμα στις 6

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το πρόχειρο στούντιο στα Καλάβρυτα. Δεξιά η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου.

Η ΕΡΑ Δυτ. Ελλάδας χθες μετακόμισε από το στούντιο του Δασυλλίου της Πάτρας και εγκαταστάθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στα Καλάβρυτα με οικειοθελή ανάληψη της υποχρέωσης να παρουσιάσει με πληρότητα την εκδήλωση διαμαρτυρίας των τοπικών φορέων και πολιτών, που αγωνιούν μπροστά στο εξεγγελθέν κλείσιμο του νοσοκομείου Καλαβρύτων, που ειδικά το καλοκαίρι, με την αύξηση επισκεπτών για τουριστικούς λόγους φθάνουν αυτοί τις δεκαπέντε χιλιάδες.


 Το έργο που ανέλαβε χθες η ΕΡΑ και η πληρότητα της παρουσίασής του, την ανέδειξαν στον κατεξοχήν φορέα της δημόσιας ενημέρωσης.

Σήμερα πρωί, πρωί ήρθε η ιταμή νότα των γερμανόδουλων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για να εγείρει εφιάλτες που οι παλιότεροι από τους Καλαβρυτινούς τους έζησαν στο πετσί τους από τα ναζιστικά στρατεύματα που βεβήλωσαν τον Ιερό τόπο των Καλαβρύτων!

Σήμερα η ετοιμόρροπη κυβέρνηση των ικετών της Μέρκελ, με επικεφαλής αυτόν που στην πρώτη συνάντηση μαζί, όταν τον μάλωσε για την... άτακτη στάση του(!)  η σιδηρά κυρία της Γερμανίας, δήλωσε ότι ήταν λάθος η αντιμνημονιακή συμπεριφορά του μέχρι τον προεκλογικό αγώνα του 2012, σήμερα η υπόδουλη κυβέρνηση στην φροϊλάιν Μέρκελ, ανακοίνωσε την δουλική δέσμευση που ανέλαβε να ρίξει τον δορυφόρο, από τον οποίο φθάνει το αναλογικό σήμα στις οθόνες μας και να κυριαρχήσει από τις 6 το απόγευμα το μαύρο για δεύτερη φορά στις οθόνες μας.

Παράλληλα τα παπαγαλάκια της διαδίδουν ότι επίκειται επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο και στους περιφερειακούς σταθμούς για εκκένωση των χώρων. 


   
Οι Εργαζόμενοι μας έχουν ανάγκη. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Στους χώρους που μας καλούν, το απόγευμα στις 6 η ώρα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: