ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Για να τους φύγει το άγχος: Να εντάξει τον Βενιζέλο στα ψηφοδέλτιά του και να τον βάλει στο Επικρατείας

Κράτα με να σε κρατώ για να βγούμε στον αφρό!


Αντιδράσεις προκαλεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης η προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για «κάλυψη» του Ευάγγελου Βενιζέλου στο θέμα των υποβρυχίων, μέσω της προγραμματικής συμφωνίας, ενώ βουλιάζουν καιμ οι δύο  στον Σκαραμαγκά. Δεν το σχετικό: Δεν υπάρχει σωτηρία μέσα στα Μνημόνια.


«Χθες θυμήθηκαν να φέρουν ξαφνικά προγραμματική συμφωνία. Αυτό το υποβρύχιο άγχος του κ. Βενιζέλου που πάει να καλύψει ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με προγραμματικές συμφωνίες. 


Ένας είναι ο τρόπος: να τον εντάξει στα ψηφοδέλτιά του να τον βάλει και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας μπας και μετριαστεί αυτό το άγχος», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ενώ εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της κυβέρνησης με αιχμή το «success story» και το πρωτογενές πλεόνασμα.

Είναι γνωστό σε όλους ότι βρισκόμαστε σε ανθρωπιστική κρίση, αλλά τα πιο επίσημα χείλη αυτού του τόπου όχι μόνο δεν το παραδέχονται αλλά μιλούν για success story και για ιστορία επιτυχίας», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Τόνισε ακόμη ότι «η ιστορία με το πλεόνασμα δεν είναι ανέκδοτο αλλά τραγωδία», η οποία, όπως είπε, «θα καταγραφεί στην ιστορία στα ίδια κατάστιχα με το ''λεφτά υπάρχουν''».

Τατσόπουλος, ισχυρός ο Τσίπρας

Δεν τίθεται κανένα θέμα αλλαγής ηγεσίας σε περίπτωση ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σύμφωνα με τον βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο.

Σε δηλώσεις του στον Βήμα FM και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τατσόπουλος εξήγησε ότι έναν αρχηγό που το έχει πάει το κόμμα από το 4% στο 27% μέσα σε ένα χρόνο, «δεν τον αλλάζεις».

«Δεν πάει να πάθει και τη μεγαλύτερη πανωλεθρία μετά! Δεν τον αλλάζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ερωτηθείς για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ψηφοφορία επί της τροπολογίας για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων που παραβιάζουν τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα για την εγκληματική οργάνωση και την τρομοκρατική δράση, ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε ότι η επιλογή της βουλευτή δεν αιφνιδίασε κανέναν.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια είχε ενημερώσει και «δεν το έκανε εν αιθρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: